Ηλίας Παπαθεοδώρου: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σημαντική νίκη που πήραν”

Κοινοποιήστε ...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου :

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ σημαντική νίκη που πήραν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που σήμερα τον νιώσαμε παραπάνω. Οι μεγάλες ομάδες χτίζονται κυρίως με την βάση του κόσμου τους και η ομάδα μας αξίζει αυτή την αγκαλιά. Η ομάδα έχει φέρει μεγάλους παίκτες, έχει Έλληνες αθλητές κι έκανε διάφορες και όμορφες δράσεις σήμερα, όπως είδατε. Παρουσιαστήκαμε σοφτ στην αρχή, δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα, αλλά ο Προμηθέας έβρισκε λύσεις. Δώσαμε 44 πόντους στην έδρα μας, σε μια ομάδα ποιοτική ομάδα, όπως ο Προμηθέας. Η επιθυμία, η θέληση και το πάθος άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Κερδίσαμε μπάλες, ανοίξαμε στον αιφνιδιασμό. Τα ίδια σουτ επιχείρησε ο Πρμηθέας σε 1ο και 2ο μέρος. Συγχαρητήρια λοιπόν στους παίκτες και προχωράμε για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε μπροστά μας.

Συνήθως δεν συμβαίνει αυτό. Στα περισσότερα παιχνίδια,, η ομάδα στην άμυνα παίρνει καλό βαθμό, αλλά και στην επιθετικότητα. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Στο 1ο μέρος δεν το παρουσιάσαμε και αυτό ήταν και το μόνο που συζητήσαμε και στο ημίχρονο. Θέλουμε να έχουμε την ίδια επιθετικότητα και δυναμική. Μόνο έτσι θα μπορούμε να ελέγχουμε τα παιχνίδια».

Για την ενδεχόμενη αποχώρηση Γιάνκοβιτς καθως και για τους δυο αμερικανους Τσαλμερς και Ρέι είπε : «Δεν θέλω να αποφεύγω ερωτήσεις, αλλά επειδή λέγονται και γράφονται πολλά, ο Γιάνκοβιτς γράφτηκε ότι έχει φύγει. Εδώ δεν είναι; Το τι σκέφτεται η ομάδα δεν θέλω να βγει προς τα έξω. Η ομάδα προχωρά όπως είναι, είναι ξεκάθαρο ποια προβλήματα έχει και που πρέπει να βρούμε λύσεις. Προσπαθούμε, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι κακοί παίκτες, ίσως να μην ταιριάζουν ή να μην έχουν καλή ψυχολογία. Δεν θέλουμε να τους δώσουμε ακόμα μία. Ο Τσάλμερς κάνει προπονήσεις, ακόμα κι όταν η ομάδα δεν έχει. Ο Ρέι το παλεύει. Αντιλαμβάνομαι ότι θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, αλλά θέλουμε κι εμείς να κάνουμε τη δική μας. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά».

Οσο για την απόλυση του Ηλία Ζούρου απο το Περιστέρι δήλωσε:

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*