Μελισσανίδης: “Αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της ΑΕΚ ο Λουκάς Μπάρλος”

Κοινοποιήστε ...

Μελισσανίδης: «Ο Λουκάς Μπάρλος παραμένει αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της ΑΕΚ»Στην εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού στη μνήμη του Λουκά Μπάρλου για τα 20 χρόνια απο τον θάνατο του έδωσε το «παρών» και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό λεγοντας χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί φίλοι,

Χαιρετίζω, τη σημερινή εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Λουκά Μπάρλο και από την πλευρά μου συγχαίρω τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ για αυτή την πρωτοβουλία στα είκοσι χρόνια από το θάνατό του και μάλιστα στη γενέτειρα του μεγάλου μας προέδρου.

Για όλους εμάς ο Λουκάς Μπάρλος παραμένει ένα αιώνιο σύμβολο στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδας.

Το έργο του αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας.

Η προσφορά του στην ΑΕΚ είναι μόνιμη πηγή έμπνευσης.

Το όραμά του είναι αυτό που μας καθοδηγεί.

Ο Λουκάς Μπάρλος άνοιξε διάπλατα το δρόμο για μία μεγάλη ΑΕΚ και σε αυτόν τον δρόμο όλοι μας καλούμαστε να βαδίσουμε ακολουθώντας τα χνάρια του.

Τόσο σε επίπεδο αρχών, σε επίπεδο αγωνιστικό αλλά και σε επίπεδο έργων, που σε τελική ανάλυση είναι αυτά που μένουν στην ιστορία.Πριν από σαράντα χρόνια ήταν αυτός που έβαλε το λίθο της τελευταίας μεγάλης επέκτασης στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια με την κατασκευή της περίφημης σκεπαστής εξέδρας. Λίγοι τότε αξιολόγησαν το έργο του, αλλά το όνομά του πέρασε στην ιστορία με χρυσά γράμματα.

Σαράντα χρόνια μετά το έργο του Λουκά Μπάρλου θα τιμάται καθημερινά μέσα στο χώρο στον οποίο μεγαλούργησε, μέσα στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο παρεκκλήσι του Οσίου Λουκά, που θα υπάρχει μέσα στην «Αγιά Σοφιά», δίπλα στα αποδυτήρια της ομάδας μας, το κερί της ιστορικής μνήμης και του παντοτινού και έμπρακτου σεβασμού θα είναι πάντα αναμμένο!

Το όραμά του ζωντανεύει και πάλι!

Και δεν πρόκειται να τον ξεχάσουμε ποτέ»

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*