Μοναδικές σημερινές εικόνες και πλάνα απο την “Αγιά Σοφιά”!

Κοινοποιήστε ...

Μοναδικές εικόνες απο το μαγικό εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια εδώ που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά εδώ που χτίζεται το μεγάλο όνειρο όλων των Αεκτζηδων την «Αγιά Σοφιά»!

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για το στέγαστρο, η τοποθέτηση των κομματιών εχει ολοκληρωθεί και απο την νοτια πλευρά , μένουν κάποιες τελευταίες εργασίες για να ξεκινήσει να τοποθετείτε και η μεμβράνη απο την πλευρά της παλιάς σκεπαστής. Είμαστε εν αναμονή για τις προεργασίες καθαρισμού του περιβάλλοντος χωρου περιμετρικά πισω απο την παλια θυρα 3 και για την υπογειοποίηση, με τα μηχανηματα να εχουν παρει θεση πισω απο την παλια θυρα 3 και κατω απο τον νοτιοανατολικό πυλώνα.

Τη σφραγίδα στην έναρξη της υπογειοποίησης έβαλε ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας. Ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του έργου, που τονίστηκε από την Intrakat ότι θ’ αρχίσει Γενάρη και θα διαρκέσει 14 μήνες

Πρόκειται για το προσωρινό κλείσιμο των Πατριάρχου Κωνσταντίνου, Φωκών αλλά και κάποιων ακόμα παρακαμπτήριων οδών, για το οποίο έχουν κατασκευαστεί ήδη οι σχετικές ταμπέλες που θα ενημερώνουν τους πολίτες.

Συνεχίζεται η τοποθέτηση προκ.σκαλοπατιών στα κενα σημεία στις εξέδρεςΟσο για την μεμβράνη αυτη τη στιγμή βρισκόμαστε στο κλεισιμο της γωνίας με την μεμβράνη στον βορειοδυτικό πυλώνα , επειτα θα ακολουθησει το κλεισιμο στη νοτια πλευρα της παλιας σκεπαστής και να ολοκληρωθεί το εργο .

Μεινετε συντονισμένοι … Κάντε ολοι εγγραφή στο κανάλι μας στο παρακάτω link https://bit.ly/2RpcOQq και πατήστε «καμπανάκι» για να μη χάνετε τις εξελίξεις Πλούσιο φωτορεπορτάζ στη νέα μας σελίδα στο fb aek idea-istoria εδώ http://bit.ly/2UFuiNR

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!

Δείτε το βίντεο εδώ