Μοναδικές σημερινές εικόνες και πλάνα απο την “Αγιά Σοφιά”!

Κοινοποιήστε ...

Μοναδικές εικόνες και πλάνα απο το μαγικό εργοτάξιο στη Νέα Φιλαδέλφεια εδώ που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά εδώ που χτίζεται το μεγάλο όνειρο όλων των Αεκτζηδων την «Αγιά Σοφιά»! Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για το στέγαστρο, η τοποθέτηση των κομματιών εχει ολοκληρωθεί και απο την νοτια πλευρά , μένουν κάποιες τελευταίες εργασίες για να ξεκινήσει να τοποθετείτε και η μεμβράνη απο την πλευρά της παλιάς σκεπαστής.

Τι αναμένουμε

Είμαστε εν αναμονή για τις προεργασίες καθαρισμού του περιβάλλοντος χωρου περιμετρικά πισω απο την παλια θυρα 3 και για την υπογειοποίηση, με τα μηχανηματα να εχουν παρει θεση πισω απο την παλια θυρα 3 και κατω απο τον νοτιοανατολικό πυλώνα.

Πρόκειται για το προσωρινό κλείσιμο των Πατριάρχου Κωνσταντίνου, Φωκών αλλά και κάποιων ακόμα παρακαμπτήριων οδών, για το οποίο έχουν κατασκευαστεί ήδη οι σχετικές ταμπέλες που θα ενημερώνουν τους πολίτες. Τελος Γεναρη ξεκινουν οι εργασίες για την υπογειοποιηση καθώς ενα ακομη βήμα έγινε για την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδελφεια, καθώς αναρτήθηκε στη Διαύγεια από την Περιφέρεια Αττικής η έγκριση του χρονοδιαγράμματος.

Στην απόφαση της Περιφέρειας Αττικής για την έγκριση του χρονοδιαγράμματος της υπογειοποίησης αναφέρεται: «Αποφασίζουμε την έγκριση του από 23-12-2019 προγράμματος κατασκευής (1η έκδοση) και του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης εργασιών, μετά της τεχνικής έκθεσης που το συνοδεύει, που αφορά στο έργο: “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδελφειας – Χαλκηδονας» συμβατικής αξίας 10.096.994,20€ (με ΦΠΑ), όπως υποβλήθηκε από την ανάδοχο εργοληπτική επιχείρηση και ελέγχθηκε από την Υπηρεσία μας, με προβλεπόμενη ημερομηνία περαίωσης των εργασιών του έργου την 9/02/2021».

Aναμένεται και η τελευταία υπογραφή μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της ερασιτεχνικής ΑΕΚ που θα ανάψει το πράσινο φως της ολοκλήρωσης των εργασιών στα εσωτερικά της Αγιά Σοφιάς.
Παραλληλα ο διαγωνισμός της Περιφέρειας για την επιλογή του αναδόχου συνεχίζεται

Οσο για την μεμβράνη εκλεισε σημερα και η γωνία στον βορειοδυτικό πυλώνα , στη συνεχεια θα ακολουθησει το κλεισιμο στη νοτια πλευρα της παλιας σκεπαστής και να ολοκληρωθεί το εργο .Μεινετε συντονισμένοι … Κάντε ολοι εγγραφή στο κανάλι μας στο παρακάτω link https://bit.ly/2RpcOQq και πατήστε «καμπανάκι» για να μη χάνετε τις εξελίξεις Πλούσιο φωτορεπορτάζ στη νέα μας σελίδα στο fb aek idea-istoria εδώ http://bit.ly/2UFuiNR

Απολαυστε τα Μοναδικά σημερινά πλάνα που δειχνουν την εξελιξη των εργασιών σε καθε θύρα εδώ http://bit.ly/36qdoV2

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*