Παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ζωής και ιστορίας!

Ο διοικητικός ηγέτης της μπασκετικής ΑΕΚ , Μάκης Αγγελόπουλος, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” οπου δεν έκρυψε την συγκίνηση του ,την ανακούφηση & τη χαρά του για το νέο παλάτι της “Βασίλισσας” που θα δημιουργηθεί στο κλειστό των Ανω Λιοσίων , για ενα όνειρο ζωής οπως το αποκάλεσε που παίρνει επιτέλους σαρκα και οστά .

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε για την περιπλάνηση μέχρι η ΑΕΚ να βρει το σπίτι της αλλάζοντας 14 εδρες , για τα πέτρινα χρόνια & για το όραμα που είχε όταν ανέλαβε την ΑΕΚ το 2014 μέχρι το σήμερα και την αναγέννηση της “Βασίλισσας” με την κατάκτηση 4 τίτλων μεσα σε 2 χρόνια ,την ταινία “1968” & την ευκαιρία να δημιουργήσει μια κιτρινόμαυρη πολιτεία που δεν θα έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου στα ΝΕΑ

«Είμαι πολύ συγκινημένος, διότι νιώθω ότι παίρνει σάρκα και οστά ένα όνειρο ζωής και ιστορίας. Λύνεται ένα, στην κυριολεξία, αιώνιο πρόβλημα. Μα χρειάστηκε να περάσουν 96 χρόνια από την ίδρυση της ομάδας για να μπορέσει επιτέλους να στεγασθεί στο δικό της σπιτικό»

«Ήταν αμαρτία από τον Θεό η ομάδα που έκανε λαϊκό άθλημα το μπάσκετ κι έφερε τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο στην Ελλάδα να γυρίζει σαν την τσιγγάνα από εδώ και από εκεί. Σε αυτά τα 96 χρόνια άλλαξε 14 έδρες και επιτέλους τώρα θα έχουμε το δικό μας παλάτι και θα μπορέσουμε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο και συνάμα να αναβαθμίσουμε το status μας.

Καημό και μαράζι το είχα στα πέτρινα χρόνια που ζήσαμε να βλέπω στο δρόμο ή στο γήπεδο κάποιο πιτσιρίκι να φοράει φανέλα της μπασκετική ΑΕΚ. Και τώρα που μπήκαμε για τα καλά σε ένα δρόμο, ανυπομονώ να δω ένα γήπεδο γεμάτο από φιλάθλους και κυρίως από παιδιά που θα φτιάξουν τη νέα γενιά των ΑΕΚτζήδων”.

“Πραγματικά, έχουμε πετύχει αυτά που είχα τότε στο μυαλό μου και μάλιστα κάποια εξ αυτών δεν τολμούσα να τα δημοσιοποιήσω. Η ομάδα κατέκτησε τέσσερις τίτλους μέσα σε μία διετία. Αναδείξαμε και τιμήσαμε την ιστορία μας, με αποκορύφωμα την ταινία “1968”. Αναπτύξαμε τις ακαδημίες μας και τώρα είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο δικό μας σπίτι και να δημιουργήσουμε μια “κιτρινόμαυρη πολιτεία” που όμοιά της δεν θα έχει υπάρξει ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα».

Please follow and like us:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*