Την Τρίτη το ραντεβού Μελισσανίδη – Πατούλη για την “Αγιά Σοφιά”! Στήριξη Πατούλη για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ

Κοινοποιήστε ...

Την Τρίτη αναμενεται το ραντεβού Μελισσανίδη – Ππατούλη για την “Αγιά Σοφιά”! Το παρών θα δωσει και ο ο Δημήτρης Ανδριόπουλος που εχει αναλαβει το πρότζεκτ μάνατζερ του έργου

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης προχώρησε σε απάντηση της επιστολής που πηρε απο την ΑΕΚ για την καθυστέρηση των έργων υποδομής (υπογειοποίηση), αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζει ανεπιφύλακτα, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στον ένα μήνα θητείας της νέας περιφερειακής αρχής, έγιναν περισσότερα βήματα μπροστά, στην υλοποίηση των έργων που έχει αναλάβει η Περιφέρεια, από όσα είχαν γίνει τον προηγούμενο χρόνο.

Την επόμενη βδομάδα έχει προγραμματιστεί στο γραφείο μου συνάντηση μου με τη Διοίκηση και τους τεχνικούς συμβούλους της ΑΕΚ, με τη συμμετοχή των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, όπου θα τεθεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων που έχει αναλάβει να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής, με βάση την ισχύουσα εθνική νομοθεσία για την εκτέλεση των δημοσίων έργων».