Περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα

Κοινοποιήστε ...

Το μήνυμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας / Χαλκηδόνας για περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα! στην προσπάθεια ενίσχυσης του «Χαμόγελου του Παιδιού» το οποίο κλείνει 25 χρόνια δρασης

Η ενημέρωση του Δήμου μεσα απο το dimosfx.gr

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  συμμετέχει στην προσπάθεια ενίσχυσης του «Χαμόγελου του Παιδιού», που φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια δράσης και που παρά τις δύσκολες συνθήκες συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών με αμείωτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα αναπτύσσοντας παράλληλα δράσεις με στόχο την ανακούφιση των κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν λόγω της πανδημίας.

Στην τρέχουσα δύσκολη συγκυρία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χρειάστηκε να αναπτύξει νέες πρωτοβουλίες ανάμεσα στις οποίες είναι και η διεξαγωγή μιας μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς ώστε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους πόρους για να καλύψει τις αναρίθμητες λειτουργικές ανάγκες των 11 Σπιτιών Φροντίδας στα οποία μεγαλώνουν 301 παιδιά!

Στεκόμαστε δίπλα και σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινά το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αποκτήσει τους λαχνούς του μέσω της πλατφόρμας www.25smiles.gr ή να επικοινωνήσει για περισσότερες πληροφορίες  στο 11040.

Όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*