Πραγματοποιήθηκαν τα δωρεάν rapid tests covid -19 του Δήμου

Κοινοποιήστε ...

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα δωρεάν rapid tests covid -19 του Δήμου Νέας Φιλαδελφειας / Χαλκηδονας στον εξωτερικό χωρο του Δημαρχείου με την παρουσία του Δημάρχου κ.Γιαννη Βούρου καθως και της υφυπουργού υγείας Ζωής Ράπτη

Η ενημέρωση του Δήμου μεσα απο το dimosfx.gr

“Παρουσία της Υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη και του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 26/01 στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου προληπτικοί έλεγχοι (rapid tests covid -19) σε συμπολίτες μας.

Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει θα επισκεφτεί εκ νέου τις επόμενες ημέρες το Δήμο μας για να επαναλάβει τη σχετική δράση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο Δήμαρχος  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος  δήλωσε:

«Σήμερα μετά από σχετικό αίτημά μας πραγματοποιήθηκαν προληπτικοί έλεγχοι (rapid tests) σε περισσότερους από 400 συμπολίτες μας. Στόχος μας είναι αυτή η διαδικασία σε σύντομο χρονικό διάστημα να επαναληφθεί, ώστε μαζί με τους προληπτικούς ελέγχους που διενεργούμε εδώ και καιρό στο Δήμο μας σε προσωπικό, εκπαιδευτικούς και συνδημότες μας σε συνεργασία με πιστοποιημένο ιδιωτικό κέντρο της πόλης, να δημιουργήσουμε ένα απαραίτητο δίχτυ προστασίας έναντι της διασποράς του κορωνοϊού. Συνεχίζουμε να τηρούμε απαρέγκλιτα τις οδηγίες των ειδικών – μένουμε ασφαλείς».