Ικανοποίηση της ΑΕΚ μετα τη συνάντηση με την Περιφέρεια για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...

Ολοκληρωθηκε η συνάντηση της ΑΕΚ στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με τον κ.Γιωργο Πατούλη , στόχος των ανθρώπων της ενωσης ηταν η επίσπευση των διαδικασιών για τα θέματα που αφορούν την υπογειοποίηση στις οδούς Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα του νέου γηπεδου της ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά”!Εκτός από τους κ.κ. Μελισσανίδη και Λυσάνδρου, «παρών» εδωσαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, και από την Dimand οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Παναγιωτίδης και Αναστασόπουλος καθως και ο δημαρχος Νέας Φιλαδελφειας – Χαλκηδόνας κ.Βούρος. Μετα τη συναντηση υπηρξε ικανοποιηση απο την ΑΕΚ οτι ολα θα τρεξουν γρηγορα

Δηλώσεις κ.Μελισσανίδη μετα την συναντηση με τον Περιφερειαρχη Αττικής

«Έχουμε τη διαβεβαίωση ότι όλα θα τρέξουν. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα πάνε καλά. Είναι και ο Δήμαρχος εδώ, αφού και η Δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο, ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά».

Δηλώσεις του Περιφερειάρχη Αττικής κ.Γιώργου Πατούλη«Κύριε πρόεδρε, να σας ευχαριστήσουμε που βρίσκεστε εδώ μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είμαστε ακριβώς 39 ημέρες εδώ ως διοίκηση. Που σαφέστατα όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ του σχεδιασμού και κυρίως της υλοποίησης του ότι έχει συμφωνηθεί και προφανώς θα το δούμε μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες και δυνατότητες που έχουμε για το αύριο.

Να ξέρετε ότι όπως είχαμε πει από την επίσκεψη του καλοκαιριού όπως είχαμε πει πριν αναλάβουμε, είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, στην ολοκλήρωση και σε κάθε βοήθεια αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, της Αγιά Σοφιάς και οι υπηρεσίες μου, οι εντολές που έχουν λάβει είναι, να μην χάνεται ούτε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος. Θα σας δείξω μάλιστα με ακριβείς ημερομηνίες όσα σας λέω»