Σύντομα η ΑΕΚ θα έχει το δικό της σπίτι!

Κοινοποιήστε ...

Επιστολη απέστειλε ο κ.Αυγενάκης στον Μακη Αγγελοπουλο που αναφερει:

«Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

“Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σας ενόψει της νέας χρονιάς που διανύουμε.

Η ομάδα  της Α.Ε.Κ.  αποτελεί μια μεγάλη και ιστορική δύναμη στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, έχοντας εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο. Έχει αναδείξει εμβληματικές προσωπικότητες στον χώρο του αθλητισμού και έχει συνεισφέρει σημαντικά στην καθιέρωση του μπάσκετ ως ένα από τα πλέον εμβληματικά αθλήματα στη χώρα μας. Παράλληλα έχει συμβάλει στην προώθηση της εθνικής μας ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Με άξονα την εποικοδομητική συνεργασία, έχουμε δουλέψει συστηματικά εξαρχής και βρισκόμαστε σε καλό δρόμο πλέον για την πρώτη ουσιαστική αξιοποίηση Ολυμπιακού ακινήτου. Σύντομα θα ολοκληρώσουμε τις διαδικασίες ώστε η ομάδα της Α.Ε.Κ. να μπορεί να μετακομίσει στο νέο της σπίτι, το Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων και να αναπτύξει τα σχέδιά της προς όφελος του ελληνικού αθλητισμού και πολιτισμού.Εμείς θέλουμε και δουλεύουμε ώστε ο αθλητισμός να γίνει πηγή δημιουργίας, αξιών και προτύπων. Επιδιώκουμε  την ορθή αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, λειτουργώντας με διαφάνεια, οργάνωση και απόλυτη νομιμότητα. Είμαι βέβαιος ότι το δικό σας παράδειγμα θα αποτελέσει την αρχή για την αξιοποίηση και άλλων ακινήτων που εντάσσονται στις υπηρεσίες μας και βρίσκονται σε παρακμή.

Εύχομαι σε όλα τα μέλη της ομάδας καλή χρονιά με υγεία, παραγωγικότητα και πολλές επιτυχίες.

Με εκτίμηση,

Λευτέρης Αυγενάκης Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ http://bit.ly/2ujH7Rj

Ας θυμηθουμε τα πλάνα απο το νέο “παλατακι της Βασιλισσας”!

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*