Το αφιέρωμα του Open στην “Αγια Σοφια”

Αφιέρωμα πραγματοποίησε το OPENTV στην “Αγια Σοφια” παρουσιαζοντας ενα υπεροχο βίντεο με εκλεκτους καλεσμένους οπως ο project manager, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ο Στέλιος Σεραφείδης και ο ηθοποιός – οπαδός της ΑΕΚ, Αντώνης Αντωνίου οπου μίλησαν για το νέο γηπεδο της ΑΕΚ , αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Αγιά Σοφιά «OPAP ARENA»: Το παλάτι της προσφυγιάς

Ο project manager, Δημήτρης Ανδριόπουλος, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, ο Στέλιος Σεραφείδης και ο ηθοποιός – οπαδός της ΑΕΚ, Αντώνης Αντωνίου, μιλάνε για την Αγιά Σοφιά «OPAP ARENA», το γήπεδο της ΑΕΚ που χτίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η κάμερα του «Open sport» μας ξεναγεί στους χώρους του γηπέδου, δείχνει την πρόοδο των εργασιών και – πέρα από το αμιγώς συναισθηματικό κομμάτι του θέματος – ρίχνει μία διεισδυτική ματιά στην αναβάθμιση της περιοχής με την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου.

Ο Δ.Ανδριοπουλος αποκάλυψε οτι τον Ιούνιο του 2021 θα μιλάμε για το άνοιγμα της “Αγια Σοφιας” αναφέροντας :

«Δεν μπορώ να προβλέψω εμπόδια ώστε η ΑΕΚ να μην παίζει στη Νέα Φιλαδέλφεια τη μεθεπόμενη περίοδο. Ελπίζουμε του χρόνου τον Ιούνιο να μιλάμε για το άνοιγμα του νέου γηπέδου»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://bit.ly/3jEIbEL

Please follow and like us:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*