Το νέο Ford Kuga απέναντι στο Volvo XC40

Στη μάχη των μικρομεσαίων SUV το νέο Ford Kuga απέναντι στο Volvo XC40. Τα δύο αυτά μοντέλα έρχονται αντιμέτωπα στις βασικές εκδόσεις τους που εφοδιάζονται με 3κύλινδρους κινητήρες 1,5 λίτρων

Το νέο Ford Kuga εμφανίζει νέες αναλογίες και όμορφα άκρα που τονίζουν την κομψότητά του, ενώ εκφράζει και δυναμισμό σε όλες τις επιφάνειές του.

Απο την αλλη Το XC40 από την άλλη είναι και αυτό κομψό και ιδιαίτερο μέσω των λεπτομερειών της σχεδίασής του, εκφράζοντας από την αρχή ένα πιο εκλεπτυσμένο αλλά και νεανικό προφίλ.

Και τα δύο λοιπόν εφοδιάζονται με ισχυρούς 3κύλινδρους κινητήρες 1,5 λίτρων, με την απόδοση του Kuga να ανέρχεται στα 150 άλογα και του ΧC40 στα 163

Οι δύο κινητήρες παρουσιάζουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά λειτουργίας το Kuga με τον EcoBoost , ενώ το XC40 με τo T3

Οσο αναφορά την κατανάλωση, λίγο πιο χαμηλή ανακοινώνεται από την πλευρά της Ford σε σχεση με του XC40

Η εικόνα στο εσωτερικό των δύο αυτοκινήτων είναι ευχάριστη και ποιοτική 
To εσωτερικό του νέου Kuga παραπέμπει σε αυτό του Focus ενώ ποιοτικά είναι πολύ καλό με ευρεία χρήση μαλακού πλαστικού, αλλά και προσεγμένη συναρμολόγηση.
Η φαρδιά και πρακτική καμπίνα του νέου Ford Kuga είναι μοντέρνα και ποιοτική. Η έγχρωμη οθόνη αφής των 8 ιντσών και το σύστημα infotainment SYNC3 αποτελούν τα high-tech στοιχεία του.
Το Volvo XC40 προβάλλει μια αντιστοίχως premium εικόνα μέσω των όμορφων επιφανειών του εσωτερικού του αλλά και της ξεχωριστής οθόνης στο κέντρο του ταμπλό.
Το ταμπλό του Volvo XC40 είναι όμορφο όσο και λιτό. Kερδίζει τις εντυπώσεις με τον όμορφο συνδυασμό χρωμάτων και υλικών αλλά και του φινιρίσματός του, ενώ ξεχωρίζει και για την κάθετη οθόνη αφής που διαθέτει.
Το νέο Kuga εχει μεγαλύτερες διαστάσεις που του χαρίζουν πολύ καλά επίπεδα χώρων στο εσωτερικό του, υπερτερώντας σε όλες τις μετρήσεις μας σε σχέση με το καλό στον τομέα Volvo XC40.
Προσφέρει πιο πρακτικές λύσεις τόσο για αποθήκευση αντικειμένων όσο και διαρρύθμισης, μέσω του συρόμενου πίσω καθίσματος που διαθέτει. Χαρίζει ένα προβάδισμα στο χώρο των αποσκευών του κατά 15 λίτρα έναντι του αντίστοιχου του XC40.
Το Ford Kuga είναι ένα από τα πιο οδηγοκεντρικά μοντέλα της κατηγορίας, ενώ την ίδια στιγμή αποδεικνύεται ιδιαίτερα άνετο και με εξαιρετική ποιότητα κύλισης.
Mαλακή ανάρτηση και ελαφρύ τιμόνι εκφράζουν τον στόχο της άνεσης και της ευκολίας στη χρήση που παρουσιάζει το Volvo XC40 οδηγικά.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ
TEST DRIVE FORD KUGA / VOLVO XC40

FORD KUGA

Volvo XC40 

Πηγή autotriti.gr
Please follow and like us:

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*