Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς

Κοινοποιήστε ...

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο Ελντερ Λόπες στην κάμερα της Nova ενοψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο οπου μιλησε για τον αντίπαλο, για τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα στα ντέρμπι και τον κόσμο της ΑΕΚ

“Ήταν μια εβδομάδα την οποία χρειαζόμασταν μετά από πολύ καιρό γιατί αν τη συγκρίνουμε με το τελευταίο διάστημα δεν μεσολαβούσε κάποιο ματς. Το προηγούμενο διάστημα αυτό που κάναμε ήταν να παίζουμε και να κάνουμε αποκατάσταση. Μπορέσαμε να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που θέλαμε να βελτιωθούμε. Νομίζω πως ήταν μια πολύ παραγωγική εβδομάδα για εμάς”

Για τον Παναθηναϊκό:

“Κάθε παίκτης σκέφτεται πως έχει ένα έξτρα κίνητρο γιατί ένα ντέρμπι πάντα θέλεις να το κερδίσεις. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και με σοβαρότητα να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς. Εκτός από τους τρεις βαθμούς είναι πολύ σημαντικό και το γόητρο”

Για τα ντέρμπι & τον κόσμο της ΑΕΚ:

“Είναι αλήθεια ότι δεν τα έχουμε πάει καλά στα ντέρμπι αλλά και στα τελευταία παιχνίδια που έχουμε δώσει. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος, το ίδιο νιώθω και εγώ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε τα πάντα για τους τρεις βαθμούς”