Είναι ξεκάθαρο ότι δεχόμαστε πολλά γκολ και ελπίζουμε να βελτιωθούμε

Κοινοποιήστε ...

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο Λάτσι στην κάμερα της Nova ενοψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο οπου μίλησε για τον αντίπαλο, για την άμυνα και τον ευατό του

Για την άμυνα:

Είναι ξεκάθαρο ότι δεχόμαστε πολλά γκολ. Δεν είναι το δυνατό μας σημείο. Δουλέψαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πάνω σε αυτό και ελπίζουμε να βελτιωθούμε».

«Είναι μεγάλος αριθμός. Τα 14 γκολ στις στατικές φάσεις έρχονται από έλλειψης συγκέντρωσης στην άμυνα. Το γνωρίζουμε, δουλέψαμε πάνω σε αυτό και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να βελτιωθούμε ώστε να μην δεχόμαστε γκολ».

Για τον ευατό του:

“Το ήλπιζα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής. Βλέπω καθημερινή βελτίωση και προσπαθώ να βελτιώνομαι από προπόνηση σε προπόνηση. Συγκρίνοντας το πρώτο με το πιο πρόσφατο παιχνίδι έχει υπάρξει βελτίωση αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Δουλεύω σκληρά γιατί πιστεύω ότι μπορούν να υπάρξουν σημάδια βελτίωσης σε όλα τα κομμάτια”

Για το ντέρμπι :

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Είχαμε την ευκαιρία αυτή τη βδομάδα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι. Ο Παναθηναϊκός έχει μια πολύ καλή ομάδα, μια δυνατή ομάδα που παίζει επιθετικά στην άμυνα. Από τη στιγμή που πάρουν την μπάλα στα πόδια τους ο στόχος τους είναι να βρουν την απέναντι εστία. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια όλου του παιχνιδιού τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*