Μέλος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος

Κοινοποιήστε ...
Μέλος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ ο Μάκης Αγγελόπουλος. Με ανάρτηση της στα social media η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
“Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ BC, Mάκης Αγγελόπουλος ενισχύει από σήμερα (02/03), ως μέλος, το νέο ενωτικό Δ.Σ. της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ. Θέση μέλους κατέχει και ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ενώ θέση Γραμματέα ανέλαβε ο Διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ΑΕΚ BC, Γιώργος Νικολάου. Νέα Πρόεδρος της Λέσχης αναδείχθηκε η κα. Χριστίνα Σούκερη – Παπασταμάτη.
Δείτε ΕΔΩ: https://bit.ly/3e8KEqu
Η ενημέρωση της ΑΕΚ μεσα απο το aek.gr

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, λειτουργούσα υπό την αιγίδα του σωματείου ΑΕΚ, αποκλειστικού θεματοφύλακα της Ιστορίας του Συλλόγου, ανακοινώνει ότι η σύνθεση του Συμβουλίου της, που λειτουργεί υπό καθεστώς διοικητικής αυτοτέλειας, έχει ως εξής:

Προεδρείο:
1. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΟΥΚΕΡΗ – ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗ: Πρόεδρος
2. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ: Αντιπρόεδρος
3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Γραμματέας

Μέλη:
4. ΜΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
5. ΜΗΝΑΣ ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ
6. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΙΟΥ
7. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ
8. ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
9. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
10. ΑΡΓΥΡΩ ΑΜΠΕΛΑ- ΚΟΛΛΙΑ

H Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η «Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ» θέλουν να ευχαριστήσουν τις προηγούμενες διοικήσεις υπό τον κ. Βασιλειάδη Στέλιο και τον κ. Παπασταμάτη Σταμάτιο και να εξάρουν τη συμβολή τόσο αυτών, όσο και των λοιπών μελών και ιδίως των κυρίων Χήνα Κυριάκου και Δευτεραίου Νικόλαου για την ανάπτυξη της Λέσχης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*