Απαραίτητος ο Μάνταλος για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους

Κοινοποιήστε ...

Απαραίτητος ο Μάνταλος για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ για τον Πέτρο Μάνταλο διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα περι παραχώρησης του το καλοκαίρι , μεταξυ άλλων ανέφερε οτι τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο του , οτι τον θεωρεί απο τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και οτι τον θεωρεί απαραίτητο για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στην καμερα της Nova

“Όλοι κάνουμε λάθη, αλλά θα πρέπει όταν το αντιλαμβανόμαστε να ζητάμε συγγνώμη. Δεν ξέρω με τι πρόθεση γράφτηκε, αλλά είναι λάθος. Είναι ασέβεια προς τον Μάνταλο, έναν από τους καλύτερους παίκτες μου, με τον οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Για να επιστρέψει η ΑΕΚ στους τίτλους πρέπει να στηριχθεί στους καλύτερους και ο Μάνταλος είναι ένας από αυτούς”

Για το ντέρμπι :

“Δουλεύουμε με προσοχή και φόβο μην τραυματιστούν κι άλλοι. Προσεύχομαι σε κάθε προπόνηση μην υπάρξει κι άλλος τραυματισμός. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη. Δουλέψαμε αυτή την εβδομάδα στην βελτίωση της έλλειψης συγκέντρωσης που παρουσιάζουμε κατά διαστήματα στα παιχνίδια”

Για την άμυνα:

“Υπάρχει έλλειψη εμπειρίας στην άμυνα. Παίζουν νέα παιδιά και αν θέλουμε να έχουμε παίκτες για το μέλλον πρέπει να πιστεύουμε σ’ αυτούς και να τους δίνουμε χρόνο. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες στην άμυνα, αλλά χρειάζονται χρόνο”

Για τον Νταντσενκο :

“Είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα σε άμυνα με τρία στόπερ. Με τέσσερις στην άμυνα έχει κάποια προβλήματα που πρέπει να διορθώσει. Για να αποτελέσει όμως την επόμενη επιλογή του Μπακάκη θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο”

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*