Αποκαλύφθηκαν οι 5 φανέλες που θα φορέσει η «Βασίλισσα» την αγωνιστική περίοδο 2022-2023

Κοινοποιήστε ...

Αποκαλύφθηκαν οι 5 φανέλες που θα φορέσει η «Βασίλισσα» την αγωνιστική περίοδο 2022-2023

Αποκαλύφθηκαν οι 5 φανέλες που θα φορέσει η «Βασίλισσα» την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 . Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου «Φαίδων Κωνσταντουδάκης»

Αποκαλύφθηκαν οι 5 φανέλες που θα φορέσει η «Βασίλισσα» την αγωνιστική περίοδο 2022-2023

Η ενημέρωση της ΑΕΚ

Η τριπλή εμφάνιση ή αλλιώς οι 5 φανέλες, που θα φορέσει η «Βασίλισσα» την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 «αποκαλύφθηκαν» στη σημερινή παρουσίαση των Άνω Λιοσίων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τύπου «Φαίδων Κωνσταντουδάκης».

Την 3η (συλλεκτική) εμφάνιση, την επέλεξε ο κόσμος της ΑΕΚ σε διαδικτυακή ψηφοφορία και την «ανέδειξε» ενώπιον των παρευρισκομένων ο αρχηγός της Ομάδας μας, Δημήτρης Μαυροειδής.

Παράλληλα, έγινε η παρουσίαση της Βασική Χορηγού της «Βασίλισσας», Betsson.gr, η οποία για δεύτερη συνεχόμενη περίοδο στηρίζει την ΑΕΚ BC.

H ομιλία του κ,. Παναγιώτη Τριαντόπουλου, Managing Director της AEK BC:

«Η παρουσίαση της νέας φανέλας σηματοδοτεί τη νέα εποχή. Μετά από δύο χρόνια μη κανονικότητας εξαιτίας της πανδημίας που έπληξε την κοινωνία, άρα και τον αθλητισμό, ευελπιστούμε να επιστρέψουμε στο μπάσκετ, που πιστεύουμε, που ελπίζουμε.

Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τη βασική μας Χορηγό, και τον κύριο Μαρίνο, οι οποίοι σε μια μεταβατική περίοδο συνεχίζουν να μας στηρίζουν.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Θεοδωρόπουλο. Εγκαινιάζουμε και τη συνεργασία μας με τη VIVΑ, το λογότυπο της οποίας θα εμφανιστεί στο πίσω μέρος της φανέλας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Μαζί αγωνιζόμαστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα. Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία και δύναμη και σας ευχαριστώ για την παρουσία σας».

Ομιλία του κ. Θάνου Μαρίνου, Managing Director της Betsson Greece:

«Η Betsson πέρα από μία στοιχηματική εταιρεία, είναι μία εταιρεία που βοηθάει και δίνει πάντα πίσω στην κοινωνία. Ο σκοπός της εταιρείας από τη στιγμή που μπήκε στην αγορά το 2021 είναι να γίνει αρωγός και συμμέτοχος μαζί σε οτιδήποτε καλό μπορεί να γίνει στον ελληνικό αθλητισμό. Έτσι όταν κληθήκαμε πέρσι να βάλουμε πλάτη σε αντίξοες συνθήκες  και η αλήθεια είναι πως υπήρχε και μία έκπληξη γιατί είχαμε κλείσει το μπάτζετ μας για το χρόνο, το κάναμε αμέσως και με μεγάλη χαρά. Και είδαμε μία ομάδα, η οποία πέρα από το διοικητικό κομμάτι που λειτουργεί σωστά, που είχε και τους παίκτες να δίνουν τα πάντα σε αντίξοες συνθήκες όπως είπα και νωρίτερα. Κατά τη δική μου άποψη, η ομάδα δεν είναι ούτε εμείς, ούτε ο πρόεδρος, ούτε οι διοικητικοί υπάλληλοι. Είναι ο προπονητής και οι παίκτες.

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε έναν πολύ θερμό χαιρετισμό και στον προπονητή και στους παίκτες. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όποιους στόχους έχουν βάλει και πάνω απ’ όλα υγεία και να φέρουν νίκες στο «Δικέφαλο». Από εκεί και πέρα η Betsson μαζί με την ΑΕΚ θα προβεί σε μία σειρά δράσεων, οι οποίες θα έχουν αντίκτυπο σε διάφορα κοινωνικά στρώματα. Αυτές θα ανακοινωθούν «εν ευθέτω χρόνο» αλλά σίγουρα δεν θα είναι ούτε κινήσεις εντυπωσιασμού και ούτε κάποιες υπερφίαλες δεσμεύσεις που δεν θα υλοποιηθούν. Θα είναι σε συνεργασία με την ομάδα και θα τις υλοποιήσουμε για να μπορέσουμε να προσφέρουμε πίσω στην κοινωνία. Η Betsson ήταν η πρώτη εταιρεία που πήρε άδεια από το ελληνικό κράτος το 2021 για να προσφέρει στοιχηματισμό στην ελληνική αγορά και πάντα θέλουμε να είμαστε πρωτοπόροι. Έτσι και εδώ θεωρούμε ότι έχουμε βρει μία συνεργασία που λειτουργεί, είναι μία ομάδα που θέλουμε να ακολουθήσουμε και για δεύτερο χρόνο και έχω και την αίσθηση πως θα συνεχίσει και για τα υπόλοιπα χρόνια. Από εκεί και πέρα και εγώ καλώ όλους τους φίλους της ΑΕΚ οτιδήποτε πρόταση έχουν να μας την κάνουν καθώς είμαστε πολύ ανοιχτοί σε προτάσεις.

Πέρα από τη στενή σχέση που έχουμε με τη διοίκηση αλλά και το Τμήμα Μάρκετινγκ, αλλά και αυτήν που θα αναπτύξουμε με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, θέλουμε και από τον κόσμο της ΑΕΚ να μας στείλει όποια ιδέα θεωρεί ότι θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μέσα στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης το οποίο θα αναπτύξουμε».

Η ομιλία Αλέξη Χατζόπουλου, Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου FILA Greece:

«Πραγματικά είναι μεγάλη χαρά και τιμή μας, να συνεχίζουμε και εφέτος με την ΑΕΚ. Είναι ίσως μια από τις πιο μακροχρόνιες συνεργασίες. Φτάσαμε εφέτος στον όγδοο χρόνο μιας  χορηγίας με την ομάδα της ΑΕΚ, που πραγματικά ζήσαμε πάρα πολύ όμορφες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και ελπίζω να ζήσουμε πολλές ακόμη. Η FILA έχει μια ιστορία με το μπάσκετ και με τον αθλητισμό γενικότερα, από το 1911, όταν ξεκίνησε πριν από 111 χρόνια, στην παρουσίαση του αθλητισμού, ενώ είχε μεσουρανίσει τη δεκαετία του 1990 με τον Grant Hill, που μας έχει δώσει πολλή έμπνευση στο να δημιουργήσουμε αυτές τις φανέλες που θα δούμε σήμερα, αλλά και με τη συμμετοχή μας με το μπάσκετ στη χώρα μας.

Ελπίζουμε οι φανέλες που θα φορεθούν να φέρουν γούρι και πολλές επιτυχίες στην ομάδα. Πέραν αυτού είναι πολύ σημαντικό, ότι μια από τις τρεις εμφανίσεις επελέγη με ψηφοφορία από τους φιλάθλους και είναι πολύ όμορφο ότι η ομάδα έχει αυτή τη στενή και διαδραστική σχέση με τον κόσμο, ούτως ώστε να παίρνει από εκείνον ότι αγαπάει και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του. Πιστεύουμε κι εμείς, ότι μέσα στη χρονιά θα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε πολλά πίσω στο κοινό της ΑΕΚ, να συνεργαστούμε με τους ανθρώπους της, να βοηθήσουμε κοινοτικές ομάδες που χρειάζονται βοήθεια και να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά στο μπάσκετ. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και είμαστε αισιόδοξοι, ότι θα καταφέρουμε να βοηθήσουμε το μπάσκετ να πάει ακόμη πιο μπροστά».

O Managing Director της ΑΕΚ BC, κ. Τάκης Τριαντόπουλος παρέδωσε φανέλα-δώρο στον Managin Director της Betsson.gr, κ. Θάνο Μαρίνο.

Ο General Manager της ΑΕΚ BC, κ. Γιώργος Χήνας παρέδωσε φανέλα-δώρο στον Πρόεδρο της FILA  GREECE, κ. Αλέξη Χατζόπουλο.

Ο Head Operations της ΑΕK ΒC, κ. Παναγιώτης Μάντζιος, παρέδωσε φανέλα, υπογεγραμμένη από τον Δημήτρη Μαυροειδή, στην Μαrketing Director της Viva, κα. Εύη Κεχαγιά.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας & ΜΜΕ της ΑΕΚ BC, Γιώργος Νικολάου, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι «είναι έτοιμο το σχέδιο των δύο φανελών για τη γενέθλια/επετειακή φανέλα των 100 χρόνων, μία από τις οποίες εν όψει 2024 θα επιλέξει ξανά ο κόσμος της ΑΕΚ.

Εργασίες Γήπεδο ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά” Νέα Φιλαδέλφεια

Βραδινή Βόλτα πέριξ του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΒραδινή Βόλτα πέριξ του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια Βραδινή Βόλτα πέριξ του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ λίγες μέρες μετά τα εγκαίνια . Το Ιστορικό Κιτρινόμαυρο Εστιατόριο Λουκιδέλης μας ανοίγει τις πύλες του – Το στέκι των Αεκτζήδων . Πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα […]

Επίσκεψη στην Μπουτίκ του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΕπίσκεψη στην Μπουτίκ του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια Επίσκεψη στην Μπουτίκ του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια  . Το Ιστορικό Κιτρινόμαυρο Εστιατόριο Λουκιδέλης μας ανοίγει τις πύλες του – Το στέκι των Αεκτζήδων . Πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ στην επιστροφή […]

Το Ιστορικό Κιτρινόμαυρο Εστιατόριο Λουκιδέλης μας ανοίγει τις πύλες του – Το στέκι των Αεκτζήδων

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΤο Ιστορικό Κιτρινόμαυρο Εστιατόριο Λουκιδέλης μας ανοίγει τις πύλες του – Το στέκι των Αεκτζήδων Το Ιστορικό Κιτρινόμαυρο Εστιατόριο Λουκιδέλης μας ανοίγει τις πύλες του – Το στέκι των Αεκτζήδων . Πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια η κάμερα του aekidea.org […]

Μοναδικές Στιγμές απο τον Κόσμο στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΜοναδικές Στιγμές απο τον Κόσμο στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια Μοναδικές Στιγμές απο τον Κόσμο στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το […]

Σ.Κοσκολέτος και Α.Λέκκας της παράταξης του Δημάρχου μίλησαν για την Ιστορική ημέρα της ΑΕΚ

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΣ.Κοσκολέτος και Α.Λέκκας της παράταξης του Δημάρχου μίλησαν για την Ιστορική ημέρα της ΑΕΚ Σ.Κοσκολέτος και Α.Λέκκας της παράταξης του Δημάρχου μίλησαν για την Ιστορική ημέρα της ΑΕΚ . Πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα της ΑΕΚ στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια ο κ. Σ. Κοσκολέτος  Δημοτικός Σύμβουλος […]

Live απο τη Νέα Φιλαδέλφεια για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ στην επιστροφή της

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintLive απο τη Νέα Φιλαδέλφεια για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ στην επιστροφή της Live απο τη Νέα Φιλαδέλφεια για τον πρώτο αγώνα της ΑΕΚ στην επιστροφή της . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , […]

Καλημέρα απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Ιστορική Ημέρα Ο πρώτος αγώνας της ομάδας στην Επιστροφή της

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΚαλημέρα απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Ιστορική Ημέρα Ο πρώτος αγώνας της ομάδας στην Επιστροφή της Καλημέρα απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Ιστορική Ημέρα Ο πρώτος αγώνας της ομάδας στην Επιστροφή της . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η […]

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο νέο Γήπεδο στην επιστροφή της στην Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΗ πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο νέο Γήπεδο στην επιστροφή της στην Νέα Φιλαδέλφεια Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ στο νέο Γήπεδο στην επιστροφή της στην Νέα Φιλαδέλφεια Αποκλειστικά πλάνα μέσα απο την Αγια Σοφια . Στη σημαντικότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, η ΑΕΚ εγκαινίασε με μια εντυπωσιακή […]

AEK Ιδέα Ιστορία – Τρέλα – Παροξυσμός – απο τον πυρήνα των Οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintAEK Ιδέα Ιστορία – Τρέλα – Παροξυσμός – απο τον πυρήνα των Οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ AEK Ιδέα Ιστορία – Τρέλα – Παροξυσμός – απο τον πυρήνα των Οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η […]

Πόντος – Ξεριζωμός και Προσφυγιά – Εγκαίνια Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΠόντος – Ξεριζωμός και Προσφυγιά – Εγκαίνια Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια Πόντος – Ξεριζωμός και Προσφυγιά – Εγκαίνια Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο […]

Θερμές ευχαριστίες Δ. Μελισσανίδη προς τον Γ. Πατούλη για την καθοριστική συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΘερμές ευχαριστίες Δ. Μελισσανίδη προς τον Γ. Πατούλη για την καθοριστική συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου Θερμές ευχαριστίες Δ. Μελισσανίδη προς τον Γ. Πατούλη για την καθοριστική συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που […]

Χρήστος Αρδίζογλου αποκλειστικά ¨Της τρελής το Κάγκελο¨ – Έχτισε Παλάτι ο Μελισσανίδης

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΧρήστος Αρδίζογλου αποκλειστικά ¨Της τρελής το Κάγκελο¨ – Έχτισε Παλάτι ο Μελισσανίδης Το πέταγμα του Αετού και ο Υμνος της ΑΕΚ . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο ολων […]

Το πέταγμα του Αετού και ο Υμνος της ΑΕΚ

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΤο πέταγμα του Αετού και ο Υμνος της ΑΕΚ Το πέταγμα του Αετού και ο Υμνος της ΑΕΚ . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο ολων των Αεκτζήδων την […]

Ο Εθνικός μας Ύμνος και ο Ύμνος της ΑΕΚ – Κόψιμο κορδέλας και Είσοδος Παλαιμάχων

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΟ Εθνικός μας Ύμνος και ο Ύμνος της ΑΕΚ – Κόψιμο κορδέλας και Είσοδος Παλαιμάχων Ο Εθνικός μας Ύμνος και ο Ύμνος της ΑΕΚ – Κόψιμο κορδέλας και Είσοδος Παλαιμάχων . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας […]

H Σημαία της Αγίας Σοφίας Υψώθηκε στο νέο Γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintH Σημαία της Αγίας Σοφίας Υψώθηκε στο νέο Γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια H Σημαία της Αγίας Σοφίας Υψώθηκε στο νέο Γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , […]

Live Νέα Φιλαδέλφεια Εγκαίνια Γηπέδου ΑΕΚ

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintLive Νέα Φιλαδέλφεια Εγκαίνια Γηπέδου ΑΕΚ Live Νέα Φιλαδέλφεια Εγκαίνια Γηπέδου ΑΕΚ . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο ολων των Αεκτζήδων την “Αγια Σοφιά”. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ […]

Αποκλειστικές Δηλώσεις Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ μέσα στην Αγια Σοφια ενόψει των Εγκαινίων Γηπέδου AEK

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΑποκλειστικές Δηλώσεις Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ μέσα στην Αγια Σοφια ενόψει των Εγκαινίων Γηπέδου AEK Αποκλειστικές Δηλώσεις Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ μέσα στην Αγια Σοφια ενόψει των Εγκαινίων Γηπέδου AEK . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που […]

Παρουσίαση Εργασιών Γήπεδο ΑΕΚ Αγια Σοφια Opap Arena

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΠαρουσίαση Εργασιών Γήπεδο ΑΕΚ Αγια Σοφια Opap Arena Παρουσίαση Εργασιών Γήπεδο ΑΕΚ Αγια Σοφια Opap Arena . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο ολων των Αεκτζήδων την “Αγια Σοφιά”. […]

Ιστορική Μέρα για την ΑΕΚ και την πόλη μας – Καλημέρα και Ευχές απο τη Ν.Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΙστορική Μέρα για την ΑΕΚ και την πόλη μας – Καλημέρα και Ευχές απο τη Ν.Φιλαδέλφεια Ιστορική Μέρα για την ΑΕΚ και την πόλη μας – Καλημέρα και Ευχές απο τη Ν.Φιλαδέλφεια . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η […]

Βίντεο απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Πολύς κόσμος ενόψει πρόβας εγκαινίων

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΒίντεο απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Πολύς κόσμος ενόψει πρόβας εγκαινίων Βίντεο απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Πολύς κόσμος ενόψει πρόβας εγκαινίων . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο […]

Live Αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Πολύς κόσμος ενόψει πρόβας εγκαινίων

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintLive Αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Πολύς κόσμος ενόψει πρόβας εγκαινίων Live Αποκλειστικό Φωτορεπορτάζ απο τη Νέα Φιλαδέλφεια – Πολύς κόσμος ενόψει πρόβας εγκαινίων . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που […]

O Επετειακός Εορτασμός Μικρ.Ελληνισμού και τα δυο μεγάλα έργα στη πόλη μας.

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintO Επετειακός Εορτασμός Μικρ.Ελληνισμού και τα δυο μεγάλα έργα στη πόλη μας. O Επετειακός Εορτασμός Μικρ.Ελληνισμού και τα δυο μεγάλα έργα στη πόλη μας. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο […]

Δήμος ΝΦ-ΝΧ : ΑΕΚ Καλωσόρισες στο σπίτι σου!

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΔήμος ΝΦ-ΝΧ : ΑΕΚ Καλωσόρισες στο σπίτι σου! Δήμος ΝΦ-ΝΧ : ΑΕΚ Καλωσόρισες στο σπίτι σου! Ολη η δημοτική παραταξη στη Νέα Φιλαδέλφεια για την πρόβα των εγκαινίων . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΕργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο ολων των Αεκτζήδων την “Αγια Σοφία”! ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΜΕΡΟΣ Α ΔΕΙΤΕ […]

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει – Επιστροφή στο Σπίτι μας! – Ιστορική Αναδρομή Μέρος Α

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΗ μεγάλη μέρα πλησιάζει – Επιστροφή στο Σπίτι μας! – Ιστορική Αναδρομή Μέρος Α Η μεγάλη μέρα πλησιάζει – Επιστροφή στο Σπίτι μας! – Ιστορική Αναδρομή Μέρος Α . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΕργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο ολων των Αεκτζήδων την “Αγια Σοφία”! Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ...Facebook0TwitteremailPrintΕργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Νέα Φιλαδέλφεια . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org  , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά , εδω που χτίζεται το μεγάλο όνειρο ολων των Αεκτζήδων την “Αγια Σοφία”! Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ […]

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*