City Adv

Κοινοποιήστε ...

Το καταστημα City Adv βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια στην οδό Πίνδου 22 , τηλ επικοινωνίας 2102520787 & 2112203444  , επισκεφτείτε το …

θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες & φωτογραφίες μεσα απο τον ιστότοπο της επιχείρησης στο cityadv.gr εδώ https://bit.ly/380Nqcl μεσα απο τα social media ως cityadvgr στο facebook εδώ https://bit.ly/2ViwpW4 & στο twitter εδω https://bit.ly/2BcZqLQ

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ EMAIL ΕΔΩ info@cityadv.grcityadv1@yahoo.gr & Fax στο 210 2520 788

 • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΜΜΜ-PANELS 
 • ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ – ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ – ΥΛΙΚΟ 
 • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  CITYADV.GR ΕΔΩ https://bit.ly/380Nqcl

Λίγα Λόγια

Ποιοι είμαστε

Η CityAdv είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που παρέχει μια μεγάλη ποικιλία ολοκληρωμένων υπηρεσιών, προσαρμοσμένων απόλυτα τόσο στα δεδομένα της αγοράς όσο και στις ανάγκες των πελατών της. Με παρουσία που μετράει δέκα και πλέον χρόνια, η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης και επικοινωνίας. Είμαστε ένα σύνολο εξειδικευμένων επαγγελματιών που μας ενώνει ένας κοινός στόχος. Να δημιουργούμε, μέσα από τη σύνθεση των απόψεων, έργα που ξεχωρίζουν και μας γεμίζουν με ικανοποίηση.

Η Φιλοσοφία μας

H CityAdv διαθέτει μια ανθρωποκεντρική αντίληψη η οποία είναι και εκείνη που έχει οδηγήσει στη στρατηγική της προσφοράς χαμηλών τιμών και της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προκειμένου να μπορεί να στέκεται πάντα δίπλα στους πελάτες της και ταυτόχρονα να επιτύχει στο μέγιστο τους στόχους της επιχείρησης. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τις πραγματικές του ανάγκες και προσδοκίες. Για την CityAdv, καλή συνεργασία είναι αυτή που στηρίζεται στην εντιμότητα, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα. Αυτή είναι η βάση και η αφετηρία της επιτυχίας. Η φιλοσοφία μας είναι να κερδίζουμε την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη αλλά και την προτίμηση των πελατών μέσα από τα έργα μας, τα οποία συνδυάζουν διαρκή & αποτελεσματική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα και συνοψίζεται στις κάτωθι βασικές αρχές :
 • Πλήρης υποστήριξη και τεχνογνωσία σε όλες τις υπηρεσίες.
 • Απόλυτη ανταγωνιστικότητα τιμών προς όφελος όλων των πελατών.
 • Αφοσίωση στην ικανοποίηση του πελάτη, τον οποίο αντιμετωπίζουμε περισσότερο ως συνεργάτη.
 • Διαρκείς & ειλικρινείς σχέσεις εμπιστοσύνης – συνεργασίας και αξιοπιστίας.
 • Υψηλό επίπεδο ποιότητας παρεχομένων υπηρεσιών.
 • Ικανότητα κατασκευής κατά παραγγελία διαφημιστικής υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

Οι αρχές / αξίες μας

Οι αξίες μας και οι αρχές μας καθορίζουν ποιοι είμαστε. Είναι η καρδιά των πάντων και τα θεμελιώδη πιστεύω στην εταιρεία μας. Στέκονται δίπλα μας, οδηγούν τις πράξεις μας και τις συμπεριφορές μας. Επηρεάζουν καταλυτικά τις συνεργασίες μας καθώς και τον τρόπο εξυπηρέτησης των πελατών μας. Περιμένουμε από όλους τους ανθρώπους μας να αγκαλιάσουν την προώθηση των φιλοδοξιών μας για την επιχείρησή μας. Καθημερινά ο καθένας από εμάς επιλέγει και πράττει με τρόπο που επηρεάζει άμεσα τον τρόπο που βιώνουμε ο ένας τον άλλον όπως επίσης οι πελάτες μας βιώνουν εμάς. Οι αρχές μας, μας δίνουν αυτοπεποίθηση, αυτές οι ίδιες αρχές μας βοηθούν να τις κάνουμε αποφάσεις. Οι αξίες μας συνοψίζονται στις κάτωθι :
 • Είμαστε περήφανοι σε ότι κάνουμε – δρούμε με ευαισθησία με τα υψηλότερα πρότυπα ακεραιότητας και κοινωνικής ευθύνης.
 • Θα προσπαθήσουμε να είμαστε οι καλύτεροι – είμαστε ακούραστοι, πρόθυμοι να μάθουμε και να βελτιωθούμε. Θέτουμε συνεχώς υψηλά πρότυπα και στη συνέχεια αγωνιζόμαστε για να τα υπερβούμε. Παραδίδουμε αποτελέσματα και επιτυχίες.
 • Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο, είμαστε ανοικτοί σε νέες ιδέες και ανταγωνιστικοί. Πάντα συμπεριφερόμαστε ως ομάδα – είτε όταν είμαστε μαζί είτε χωριστά.

Περισσότερες πληροφορίες:
21 0252 0787
Πίνδου 22, Νέα Φιλαδέλφεια – Aθήνα

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*