“Μήδεια”: Επι ποδός ο μηχανισμός του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Κοινοποιήστε ...

“Μήδεια”: Επι ποδός ο μηχανισμός του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας ο οποίος με ανάρτηση του ευχαριστεί τους πολίτες για την υπομονή και συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις στους δρόμους της πόλης λογω της ολισθηρότητας

Επίσης με ενημέρωση της 16-17/2 για λογους ασφαλείας & λογω των καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστούν τα δρομολόγια της Δημοτικής συγκοινωνίας

Η ενημέρωση του Δημου Νέας Φιλαδελφειας μεσα απο το dimosfx.gr

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζει σε 24ωρη βάση να αντιμετωπίζει την κακοκαιρία «Μήδεια» και τις συνέπειές της.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας για τη μέχρι τώρα συνεργασία και υπομονή τους και συνιστούμε μέγιστη προσοχή στη μετακίνηση, είτε πεζή είτε με οχήματα.

Σημειώνουμε ότι: 

  • οι δρόμοι είναι ιδιαίτερα ολισθηροί και τα δέντρα “φορτωμένα” με χιόνι (ιδιαίτερη προσοχή και στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας)
  • αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις
  • παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις της Πολιτικής Προστασίας στο www.civilprotection.gr

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου και αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου λόγω των καιρικών συνθηκών και για λόγους ασφαλείας, δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος δήλωσε σχετικά:

“Ο μηχανισμός του Δήμου μας ήδη από τη Δευτέρα βρίσκεται επί ποδός και δίνει μάχη προκειμένου να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα που προκαλεί η σφοδρή κακοκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και τους εργαζόμενους του Δήμου μας (Υπηρεσίες Καθαριότητας, Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου, Δημοτικής Αστυνομίας) που όλες αυτές τις ώρες δίνουν όλον τους τον εαυτό με στόχο την προάσπιση της ασφάλειας αλλά και τη διευκόλυνση των πολιτών. Η δουλειά συνεχίζεται. Μήδεια είναι θα περάσει”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*