Σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ

Κοινοποιήστε ...

Σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ

Σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ . Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε την σπουδαία προσφορά ενός φίλου της ομάδας από την Κρήτη, ο οποίος δώρισε 40 συλλεκτικές φανέλες για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο γηπεδο “Αγιά Σοφιά”!

Συγκεκριμένα ο Μάνος Τζανάκης , φιλος της ΑΕΚ ειναι στέλεχος του Συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΚ στο Ηράκλειο Κρήτης και δώρισε 40 συλλεκτικές φανέλες της ομάδας μας απ’ όλες τις εποχές της ιστορίας της, αλλά και μετάλλια ιστορικών κατακτήσεων τίτλων

Σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ 

«Μία πραγματικά σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο από τον σημαντικό συλλέκτη και στέλεχος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, Mάνο Τζανακάκη.

Στα γραφεία της ΑΕΚ, παρουσία του Γεράσιμου Γασπαρινάτου, επίσης σημαντικού συλλέκτη, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του για το Μουσείο, παραδόθηκε στη γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, το πρώτος μέρος από τη σπάνια συλλογή του με φανέλες της ομάδας μας απ’ όλες τις εποχές της ιστορίας της, αλλά και μετάλλια ιστορικών κατακτήσεων τίτλων.

Η συνολική δωρεά του Μάνου Τζανακάκη θα φτάσει περίπου τις 40 συλλεκτικές φανέλες και αποτελεί την αρχή της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με σημαντικούς συλλέκτες-δωρητές για την ολοκλήρωση των εκθεμάτων, που θα αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι από το συνολικό περιεχόμενο του Μουσείου της Ιστορίας της ΑΕΚ, το οποίο θα στεγαστεί στον τελευταίο όροφο του κτιρίου που ολοκληρώνεται μπροστά από το νέο μας γήπεδο «OPAP ARENA», στο χώρο της παλιάς σκεπαστής.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί θερμά τον Μάνο Τζανακάκη για την πραγματικά σπουδαία προσφορά του στο Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ και για την έμπρακτη εκδήλωση αγνής αγάπης προς την αγαπημένη του ομάδα».