Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Δώρα Γκουντούρα!

Κοινοποιήστε ...

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Δώρα Γκουντούρα!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Δώρα Γκουντούρα! Μεγάλη επιτυχία για την Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ και κορυφαία ξιφομάχος στην Ελλάδα Δώρα Γκουντούρα ,οπου προκρίθηκε πανηγυρικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Η ενημέρωση της ΑΕΚ μεσα απο το aek.gr

Το άξιζε, το πάλεψε, το πέτυχε!

Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε πανηγυρικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθούν το προσεχές καλοκαίρι κάνοντας υπερήφανους όχι μόνο το φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και ολόκληρη τη χώρα! Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βουδαπέστης, μπορεί να σταμάτησε την πορεία τους στις “16” καλύτερες αθλήτριες της διοργάνωσης από την Yaqi Shao, ωστόσο με τον αποκλεισμό της Βianca Pasqu στις “32”, “σφραγίστηκε” η πρόκρισή της στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη.

Η Δώρα Γκουντούρα, έχοντας στο πλευρό της τον προπονητή των επιτυχιών, Θανάση Δελενίκα, συγκέντρωσε 120 βαθμούς έως τώρα, ενώ η Pasqu μόλις 106 και έτσι πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Δώρα Γκουντούρα!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση της Δώρας Γκουντούρα απο την ερασιτεχνική ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Δώρα Γκουντούρα για την επίτευξη της πρόκρισής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο!

Η Πρωταθλήτρια της ΑΕΚ και κορυφαία ξιφομάχος της χώρας, μετά από πολλούς και σκληρούς αγώνες, γεμάτους κόπους και θυσίες, πέτυχε το στόχο της πρόκρισης στην κορυφαία διοργάνωση του κόσμου, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και της ΑΕΚ!

Ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ αισθάνεται υπερήφανη και ανυπομονεί να χειροκροτήσει την Δώρα μαζί με τον προπονητή των τίτλων, Θανάση Δελενίκα, στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας!

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, κ. Αλέξης Αλεξίου, δήλωσε για την επιτυχία της Δώρας Γκουντούρα: “Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην Πρωταθλήτρια μας, Δώρα Γκουντούρα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η επιτυχία της Δώρας επιτεύχθηκε επάξια και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της εποχής και η πρόκριση της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός τιμά και το σωματείο μας αλλά και ολόκληρο τον Ελληνικό αθλητισμό. Η οικογένεια της ΑΕΚ είναι υπερήφανη“.

Με τη σειρά του ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ, κ. Ηλίας Χατσίκας, δήλωσε στο aek.gr: “Γεμάτος υπερηφάνεια εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στη Δώρα Γκουντούρα. Η σπουδαία Πρωταθλήτριά μας, με τρομερό αγώνα εδώ και χρόνια έφτασε στη μεγάλη επιτυχία, κρατώντας ψηλά τη σημαία του Συλλόγου και τη χώρα. Μαζί με τον προπονητή μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα μας κάνουν υπερήφανους και στο Τόκιο“.

Ο Team Manager του τμήματος Ξιφασκίας της ΑΕΚ και υποψήφιος στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, κ. Κωνσταντίνος Ποτού, τόνισε στο aek.gr: “Είναι μία τεράστια επιτυχία η πρόκριση της Δώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Είναι μία μεγάλη τιμή για την Πρωταθλήτριά μας και για την ΑΕΚ που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Είναι μία επιτυχία συνολική, του προπονητή, της Διοίκησης και όλων των ανθρώπων του τμήματος, αλλά πάνω από όλα της αθλήτριας, που με τεράστια προσπάθεια φτάσαμε έως εδώ. Φυσικά, αποτελεί και μία ηθική ικανοποίηση για το όραμα που είχαμε πριν 25 χρόνια με τη δημιουργία του τμήματος Ξιφασκίας. Αυτό το όραμα γίνεται πραγματικότητα“.