Τα βασικότερα σημεία της ομιλίας και ο απολογισμός του Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ Γιάννη Βούρου

Κοινοποιήστε ...

Τα βασικότερα σημεία της ομιλίας και ο απολογισμός του Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ Γιάννη Βούρου

Τα βασικότερα σημεία της ομιλίας και ο απολογισμός του Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ Γιάννη Βούρου στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ν.Φ.

Ο Αεκτζής ιδιοκτήτης του Φαμιλόκαλ μιλάει για το Γήπεδο και την ΑΕΚ

Δείτε βίντεο εδώ 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΕΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΦΙΛΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ

Περισσότερες φωτογραφίες απο τη Νέα Φιλαδέλφεια δείτε και εδώ 

Τα βασικότερα σημεία της ομιλίας και ο απολογισμός του Δημάρχου ΝΦ-ΝΧ Γιάννη Βούρου

Γιάννης Βούρος: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς –  

Συνεχίζουμε»!

Πολύ μικρός αποδείχθηκε ο χώρος του Πνευματικού Κέντρου Ν.Φ., για την συγκέντρωση που πραγματοποίησε το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Βούρος, και αφορούσε τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής για την τριετία 2019 – 2022, την ανακοίνωση μίας ευρείας αυτοδιοικητικής συμμαχίας, καθώς και τους πρώτους υποψηφίους του ανεξάρτητου συνδυασμού του για τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023.

Τα βασικότερα σημεία της ομιλίας – ο απολογισμός του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννη Βούρου:

«Φίλες και φίλοι,

Η σημερινή σας παρουσία, με συγκινεί, μου δίνει δύναμη και μεγάλη χαρά.

Δύναμη να συνεχίσουμε αυτό το μοναδικό και όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε το 2019 για την αγαπημένη μας πόλη, για την αγαπημένη μας Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Σήμερα εδώ δεν θα ακούσετε μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις.

Καθώς συνειδητά επέλεξα μαζί με τους συνεργάτες μου, να σταθούμε κυρίως στα πεπραγμένα μας. Σε αυτά που πετύχαμε ήδη, σε αυτά που έχουμε δρομολογήσει.

Βασική – «πρώτιστη» προτεραιότητά μας η Καθαριότητα!

Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του 2019, με μια φωνή θα έλεγα στην δημοτική μας ομάδα, είπαμε ότι η εικόνα της πόλης μας σε αυτόν τον τομέα πρέπει να αλλάξει.

Κινούμενοι λοιπόν με συγκεκριμένο σχέδιο δράσης, ξεκινήσαμε με τις ευρείες δράσεις καθαριότητας σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

ü  Αντικατασταστήσαμε 365 παλιούς, κατεστραμμένους πράσινους κάδους απορριμμάτων με νέους.

ü   Τοποθετήσαμε για πρώτη φορά στον Δήμο μας καφέ κάδους – βιοαποβλήτων.

Ένα έργο που ξεκίνησε να υλοποιείται στα τέλη του 2020 με την στήριξη και της Περιφέρειας Αττικής, και σήμερα έχουμε περίπου 500 καφέ κάδους σε κάθε γειτονιά της πόλης μας.

Αριθμός ίδιος με αυτόν τον μπλε κάδων ανακύκλωσης.

ü  Στο ίδιο πλαίσιο ζητήσαμε και η Περιφέρεια Αττικής ενίσχυσε το στόλο των οχημάτων του Δήμου μας, με ένα νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο.

ü   Αποκτήσαμε επίσης, ηλεκτροκίνητο όχημα, ώστε να υποβοηθήσουμε το έργο της υπηρεσίας.

ü   Και το σημαντικότερο όλων; Υλοποιούμε όλες αυτές τις δράσεις έχοντας από τους χαμηλότερους συντελεστές δημοτικών τελών σε όλη την Αττική. 0,90€ /τμ στις οικίες, και 3,50€ /τμ στους επαγγελματικούς χώρους.

Φυσικά εχθρός του καλού, είναι πάντα το καλύτερο και πρώτος εγώ ποτέ δεν θα πω πως είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι σε αυτό τον τομέα, που αποτέλεσε, αποτελεί και θα αποτελεί πρώτη μας προτεραιότητα.

Μία μεγάλη προσπάθεια για αναβάθμιση των σχολείων της πόλης μας!

Μία αξιοσημείωτη και  μεγάλη προσπάθεια έχουμε καταβάλλει αυτό το διάστημα για την βελτίωση και την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Κατά την διάρκεια του 1ου εγκλεισμού (lock down) και στο πρώτο κύμα της πανδημίας που ταλαιπώρησε την κοινωνία μας το 2020, προχωρήσαμε σε εκτεταμένες εργασίες ανακατασκευής των προαύλιων χώρων των δημοτικών σχολείων της Νέας Χαλκηδόνας.

Τον Σεπτέμβριο του 2022 και μετά από έντονες προσπάθειές μας και σε συνεννόηση πάντα με την Περιφέρεια Αττικής και τις ΚτΥΠ, είχαμε την μεγάλη χαρά να εγκαινιάσουμε το νέο σχολείο – κόσμημα του 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας.

Παρά τις Κασσάνδρες που έλεγαν αδιάκοπα πως δεν θα τα καταφέρουμε.

Όχι μόνο τα καταφέραμε αλλά το σχολείο λειτούργησε από την πρώτη μέρα έναρξης των μαθημάτων, τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ένα σχολείο πρότυπο, ένα σχολείο που δύσκολα συναντάς σε όλη την Περιφέρεια Αττικής.

Έπεται εντός του 2023 και η ολοκλήρωση του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας, ώστε ένα ακόμη σχολείο να διαθέτει τις εγκαταστάσεις που ονειρευόμαστε όλοι. Έργο που το συνολικό του κόστος θα ξεπεράσει τα 11 εκ. ευρώ.

Όμως δεν μείναμε εκεί.

Εντός του 2022 ξεκινήσαμε και σχεδόν έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του, το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του 2ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας, του 1ου Γυμνασίου, του 1ου Λυκείου,  καθώς και του 3ου Δημοτικού σχολείου της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τα έργα έχουν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014 – 2020» και η σχετική πράξη υπογράφηκε από τον υποφαινόμενο και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Για το εν λόγω πρόγραμμα εξασφαλίσαμε 360.000 ευρώ περίπου από την Περιφέρεια, προσθέτουμε ίδιους πόρους και περιλαμβάνει:

 • έργα βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας,
 • εργασίες θερμοϋγρομονώσεων στις τοιχοποιίες των σχολείων,
 • εγκατάσταση σκιάστρων,
 • αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων,
 • βελτίωση λεβητοστασίων κα.

 

Σταματήσαμε σε αυτά; Σε καμία περίπτωση. Πέραν των εργασιών συντήρησης (βαψίματα, υδραυλικά κλπ) σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας, αποκαταστήσαμε τον αύλειο χώρο του 4ου Δημοτικού σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας, ένα επίσης μεγάλο έργο που ανέμενε η σχολική μας κοινότητα για περισσότερα από 10 χρόνια.

Έργα σε σχολικές μονάδες που όλοι μας γνωρίζουμε πως είναι αρκετά παλιές και στις οποίες διαρκώς προκύπτουν ζητήματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

Τέλος τον Μάιο του 2023 θα έχουμε την μεγάλη χαρά να εγκαινιάσουμε το νέο παιδικό/βρεφονηπιακό σταθμό επί των οδών Καμπούργογλου & Πλαστήρα, ένα σπουδαίο έργο, που δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την γόνιμη συνεργασία της σημερινής Δημοτικής Αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και της Ι. Μ. Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου & Χαλκηδόνος.

 

Υποδομές – Τεχνικά έργα

Χωρίς να ξεχνάμε ότι λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας στην Διοίκηση του Δήμου τον Σεπτέμβριο του  2019, και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2020 προέκυψε η πανδημία με αποτέλεσμα να αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα. Μία πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση που ουδείς φυσικά είχε συμπεριλάβει όπως συνηθίζω να λέω στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

Αυτή η περίοδος δεν ήταν χαμένη περίοδος αντιθέτως ήταν μια περίοδος που κάναμε πολλά. Παρά τις αντιξοότητες και τις πλείστες όσες δυσκολίες.

Στον τομέα των υποδομών και των τεχνικών έργων εν προκειμένω:

Εξασφαλίσαμε 2 εκ. ευρώ από το Υπ. Εσ. και με 300.000 ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου μας, υλοποιούμε το πολύ μεγάλο έργο της αναβάθμισης όλων των χώρων μεταξύ του αγαπημένου μας άλσους αλλά και του γηπέδου της ΑΕΚ που επιτέλους μετά από 19 χρόνια έγινε πραγματικότητα και στεγάζει πλέον τα όνειρα όλων των Ενωσιτών.

Αναφέρομαι στους περιμετρικούς πεζοδρόμους, στους αναβαθμούς κοκ.

Ø  Δημιουργήσαμε ένα πανέμορφο πάρκο σκύλων στη Νέα Χαλκηδόνα

Ø  Πιστοποιήσαμε 14 παιδικές χαρές του Δήμου μας

Ø  Προχωρήσαμε μετά από πολλά χρόνια στασιμότητας στην κατεδάφιση του κτιρίου επί της οδού Επταλόφου (γνωστό και ως Στρούγγα), όπου με την στήριξη της Περιφέρειας ξεκινάμε εντός του 2023 την ανέγερση ενός νέου σύγχρονου πολυχώρου – ΚΑΠΗ.

Ø  Από την αρχή της θητείας μας προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις σε σημεία που όπως χαρακτηριστικά μας είπαν οι κάτοικοι της οδού Αναξαγόρα είχαν να δουν άσφαλτο… εδώ και 20 περίπου χρόνια…

Ø  Συντηρήσεις πεζοδρομίων, συντηρήσεις και εργασίες καλλωπισμού σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους.

Οι αθλητικοί χώροι σε πρώτο πλάνο!

Ευρείας κλίμακας εργασίες πραγματοποιούνται φυσικά και σε αθλητικούς χώρους της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας. Καθώς δεν νομίζω πως είχαν την εικόνα που όλοι μας επιζητούμε και θέλουμε.

 • Συγκεκριμένα και ξεκινώντας από τον Μάιο του 2022, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου δημοτικού αθλητικού χώρου (με νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς) που βρίσκεται επί των οδών Κιλκίς & Πλαστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια (το κόστος του έργου ξεπέρασε τις 30.000 ευρώ).
 • Υλοποιήθηκε η δέσμευση για ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου (παρκέ) στο κλειστό Σχ. Γυμναστήριο «Απόστολος Κόντος».
 • Ξεκίνησαν και σε λίγες ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες που περιλαμβάνουν την κατεδάφιση και την δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού χώρου (γήπεδο ποδοσφαίρου 9 χ 9), για τις ανάγκες των παιδιών της Νέας Χαλκηδόνας, αλλά και της ερασιτεχνικής ομάδας του Χαλκηδονικού, που βρίσκεται επί των οδών Αχαρνών και Παπαφλέσσα (το κόστος του έργου θα ξεπεράσει τις 70.000 ευρώ).
 • Δημιουργήσαμε από το μηδέν, ένα νέο αθλητικό χώρο στο προαύλιο του 3ου Γυμνασίου επί της οδού Ιασωνίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια.
 • Ενώ παραδίδουμε στους αθλούμενους της πόλης μας, τα πλήρως ανακαινισμένα γήπεδα αντισφαίρισης (τένις) επί της οδού Ν. Πλαστήρα.

 

Έπονται οι εργασίες αναβάθμισης και σε άλλους αθλητικούς χώρους της πόλης όπως για παράδειγμα στον αθλητικό χώρο επί της οδού Δωδεκανήσου στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου και εκεί απαιτούνται έργα ευρείας κλίμακας και ιδιαιτέρως σημαντικά, για να δούμε επιτέλους και αυτόν τον αθλητικό χώρο όπως τον ονειρευόμαστε.

Το Τρίπτυχο Πολιτισμός – Αθλητισμός – Κοινωνική πολιτική

Κοινωνική Πολιτική 

 Συνεχίζουμε το πρόγραμμα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης.

Το οποίο και φέτος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς έλαβαν μέρος περίπου 300 παιδιά (μαθητές και μαθήτριες δημοτικών σχολείων) οικογενειών της πόλης μας. Η συμμετοχή και σε αυτό το πρόγραμμα του Δήμου παραμένει δωρεάν και όλες οι αιτήσεις που κατατέθηκαν έγιναν δεκτές.

Τρεις (3) εβδομάδες (Ιούνιος – Ιούλιος 2022) για τα παιδιά, με όμορφες δραστηριότητες, παιχνίδι, θεατρικές παραστάσεις, εκδρομές και φυσικά πολλά χαμόγελα!

– Δωρεάν λογιστικές υπηρεσίες για οικονομικά ευάλωτους.

– Θαλάσσια λουτρά για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

– Θαλάσσια λουτρά για οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας.

Χωρίς να ξεχνάμε την μεγάλη «μάχη» που έδωσε η Κοινωνική μας υπηρεσία κατά την διάρκεια της πανδημίας.

 

 • Με την γραμμή έκτακτης ανάγκης
 • Με τις κατ’ οίκον διανομές τροφίμων και φαρμάκων κοκ.
 • Με την ενίσχυση των υπαρχουσών δομών και την δημιουργία νέων όπως για παράδειγμα το Κοινωνικό Εστιατόριο που εγκαινιάσαμε τον Σεπτέμβριο του 2020.
 • Την ενίσχυση των κρίσιμων και σημαντικών αυτών υπηρεσιών με νέα οχήματα

Αλλά και τις πολλές δράσεις με την συμμετοχή εθελοντών και συνδημοτών μας (αιμοδοσίες, συλλογή σχολικών, Χριστουγεννιάτικων δώρων για τα παιδιά κλ.π).

Κοινωνική Πολιτική – δίχτυ ασφαλείας, για όλες και όλους χωρίς αποκλεισμούς και με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πολιτιστικό καλοκαίρι – Πολιτιστικός Σεπτέμβρης

Μόνο για φέτος σχεδιάστηκαν και διοργανώθηκαν περισσότερες από 40 ξεχωριστές πολιτιστικές εκδηλώσεις (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, εκδηλώσεις για παιδιά).

Με εξαιρετικούς καλλιτέχνες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ή η Ελευθερία Αρβανιτάκη πέρυσι, και πολλοί, πολλοί ακόμη.

Καθιερώσαμε επίσης εδώ και δύο χρόνια τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, με επίκεντρο το προσφυγικό παρελθόν, την προσφυγική ιστορία του Δήμου μας που φέρουν την ονομασία Μνήμες Μικράς Ασίας.

Χωρίς να συμπεριλαμβάνω στα παραπάνω τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και πολλά ακόμη δρώμενα.

Θέατρο – Κινηματογράφος – Συναυλίες που καθιστούν την πόλη μας, πόλο έλξης, για τους κατοίκους όλης της Αττικής.

Αθλητισμός

 Διοργανώσαμε τον 1ο αγώνα ανώμαλου δρόμου στο άλσος μας προς τιμήν του μεγάλου Γ. Παπαβασιλείου ενώ

– Με εξαιρετική επιτυχία, καθώς οι εγγραφές άγγιξαν τις χίλιες (940 εγγραφές), πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιουνίου 2022, ο 10ος αγώνας δρόμου “Γεώργιος Αποστολάκης – γνωρίζοντας τις γειτονιές της πόλης μου“, που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το πάρκο «Γ. Αποστολάκης» της Νέας Χαλκηδόνας.

Ο αγώνας περιελάμβανε για πρώτη φορά το αγώνισμα του ημιμαραθωνίου δρόμου (21.1 χλμ), ένα δύσκολο εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τα 10χλμ, καθώς και αγώνα 1000μ. για μικρούς αθλητές, μαθητές και μαθήτριες σχολείων της πόλης μας.

Πέραν των λοιπών προγραμμάτων αθλητισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας που υλοποιούμε.

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΜΕ – ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

Διεκδικήσαμε –Εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις από το ΥΠ.ΕΣ., το Πράσινο Ταμείο αλλά και ευρωπαϊκά προγράμματα, για έργα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για τη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. 

Δεκαοκτώ (18) συνολικά προτάσεις για έργα και δράσεις που είτε ήδη έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται, είτε πρόκειται να γίνουν πράξη την τετραετία 2022 – 2025, αλλάζοντας σε μεγάλο την εικόνα της πόλης μας. 

 1. Απαλλοτρίωση επιφάνειας 2.274,41 τμ στην περιοχή Μπριτάνια. Απόφαση ένταξης “Πράσινου Ταμείου”.
 2. Ανάπλαση δικτύου κοινόχρηστων χώρων Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Απόφαση ένταξης “Πράσινου Ταμείου”.
 3. Ολοκληρωμένη μελέτη Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων. Απόφαση ένταξης “Πράσινου Ταμείου”.
 4. Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών. Απόφαση ένταξης “Πράσινου Ταμείου”.
 5. Σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων. Απόφαση ένταξης ΕΣΠΑ.
 6. Αστική ανάπλαση και προστασία περιβάλλοντος περιοχής ιστορικού κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας. Πρόγραμμα “Φιλόδημος” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 7. Ψηφιακές υπηρεσίες. Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 8. Ηλεκτροκίνηση. Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 9. Συμμετοχή στο πρόγραμμα του “Πράσινου Ταμείου” με την μεταφύτευση και διάσωση 11 αιωνόβιων ελαιοδέντρων. 
 10. Συντήρηση ανοιχτών αθλητικών χώρων και σχολικών μονάδων. Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 11. Δράσεις αντισεισμικής προστασίας. Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 12. Ψηφιακές δράσεις και εφαρμογές. Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 13. Γωνιές ανακύκλωσης και εξοπλισμός διακριτής συλλογής. Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 14. Ανάπλαση οδού Λάρνακος και ολοκληρωμένη ανάπλαση άλσους. Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 15. Λύση προβλημάτων κυκλοφορίες – μελέτες για νέους χώρους στάθμευσης. Πρόγραμμα “Α. Τρίτσης” – Υπουργείου Εσωτερικών.
 16. Μελέτη ανάπτυξης επιχειρηματικότητας. Πρόγραμμα Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
 17. Προστασία του Περιβάλλοντος με σύγχρονα μοντέλα πληροφορικής. Απευθείας χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 18. Δράσεις ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας και των κοινωνικών αποκλεισμών. Χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Όλα αυτά όχι σε «ήρεμα νερά». Κάθε άλλο. Αλλά εν μέσω 3 μεγάλων κρίσεων:

Ø  Κρίσης Υγειονομικής

Ø  Κρίσης Ενεργειακής

Ø  Κρίσης Πληθωριστικής.

 

Σήμερα εδώ όπως προείπα, δεν θα ακούσετε μεγάλα και παχιά λόγια. Όμως θέλω να δεσμευτώ για τρία (3) ακόμη μεγάλα – εμβληματικά θα μπορούσαμε να πούμε έργα που αν όλα κυλήσουν ομαλά πρόκειται να ξεκινήσουν εντός του 2023.

Ø  Τον Κένταυρο

Ø  Την μετατροπή του π. στρατιωτικού εργοστασίου της Νέας Χαλκηδόνας σε πολυχώρο Πολιτισμού

Ø  Την έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του νέου σύγχρονου πολυχώρου ΚΑΠΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γιατί όσο και αν κάποιοι το επιθυμούν, δεν σταματάμε εδώ!

Η εμπιστοσύνη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε όχι για να ικανοποιήσουμε κάποιου είδους φιλοδοξία, αλλά για να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε. Αυτά για τα οποία έχουμε δεσμευτεί.

Με αυτούς που μπορούν!

Με αυτούς που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα!

Με ανθρώπους που έχουν τιμήσει έως τώρα τις επιλογές τους, την πόλη και το λαό της πόλης, αλλά και με ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, αφού κάποιοι προφανώς δεν ακολουθούν.

Αντί αυτών όπως θα δείτε και σήμερα στοιχίζονται μαζί μας, μπαίνουν στην ομάδα μας πολλές νέες, πολλοί νέοι συμπολίτες μας που επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τον αέρα νίκης και προοπτικής του ανεξάρτητου συνδυασμού μας!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους από καρδιάς! Συνεχίζουμε!».

Μετά τον Δήμαρχο τον λόγο έλαβαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλης Ενότητα» Τάσος Κωνσταντινίδης και ο επικεφαλής της παράταξης «Τώρα Ώρα» Χρήστος Κοπελούσος.

Ο Τάσος Κωνσταντινίδης μεταξύ άλλων ανέφερε «…στο πλαίσιο της απλής αναλογικής μέσα στο οποίο διεξήχθησαν οι εκλογές του 2019, επιβλήθηκαν συνεργασίες. Οι συνεργασίες αυτές δοκιμάστηκαν αυτά τα τρία χρόνια και στη δική μας περίπτωση είχε θετικό πρόσημο. Σήμερα, με το νέο εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, επιβάλλονται πλέον οι προεκλογικές συνεργασίες και οι συγκλίσεις εκείνες που θα στοχεύουν στην συγκρότηση μιας ισχυρής διοίκησης. Με βάση αυτά τα δεδομένα και έχοντας την ακράδαντη πεποίθηση ότι ο Γιάννης Βούρος είναι ένας άνθρωπος, ένας δήμαρχος που μπορεί να συνθέσει, ανακοινώνω την απόφασή μου να συμπορευθώ σε αυτή την προσπάθεια…».

Ενώ ο  Χρήστος Κοπελούσος δήλωσε: «… Θέλω να μιλήσω από καρδιάς, άνευ γραπτού κειμένου και να τονίσω εδώ, ενώπιον όλων σας, πως από την επόμενη μέρα της πρώτης Κυριακής των Δημοτικών Εκλογών του 2019 υπήρξε με τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους συνεργάτες αυτής της διοίκησης μια άψογη συνεργασία. Σε όλα τα επίπεδα και ήδη έχουμε κάνει ως διοίκηση, πολλά. Τιμώντας την εμπιστοσύνη που όλες εσείς, όλοι εσείς μας δείξατε και μας δείχνετε. Στις εκλογές του επόμενου Οκτώβρη θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό «Πολιτών Πολιτεία» για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτά που λόγω των δύσκολων συνθηκών που προέκυψαν δεν έχουν ολοκληρωθεί αλλά και εκείνα που αυτή η ομάδα ήδη έχει σχεδιάσει και ανακοινώνει σταδιακά ο Δήμαρχος…».

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ, τίμησε την πρόεδρο του συλλόγου «Γονείς, Κηδεμόνες & Φίλοι ΑμεΑ Ν.Φ.-Ν.Χ.», Ρούλα Πατίλη – Ζαρανίκα, για το πολυεπίπεδο κοινωνικό της έργο, την ανιδιοτελή και μακρόχρονη προσφορά της στην παιγνιοθήκη ΑμεΑ του Δήμου.

Η μεγάλη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των 43 πρώτων υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού «Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία», οι οποίοι θα είναι:

 1. Αντωνόπουλος Ιωάννης, Οικονομολόγος
 2. Αυγητίδου Ελευθερία, π. υπάλληλος ΟΤΕ
 3. Βεντήρη Λυδία, Νομικός
 4. Βρεττάκου Βάγια, Δημ. Υπάλληλος
 5. Γκρίντζαλης Ηλίας, Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας, π. αντιδήμαρχος, επιστημ. σύμβουλος-εκπαιδευτής
 6. Δαρσακλή Χαρίκλεια (Χαρά), Σύμβουλος Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας, εκπαιδευτικός ΕΠΑ.Λ.
 7. Ιακωβάκη Μαρία, βρεφονηπιοκόμος
 8. Ιωαννίδης Νικόλαος, ηθοποιός, προπονητής πολ. τεχνών
 9. Καμαρίκος Ζαχαρίας, επιχειρηματίας
 10.  Καρακούλη Μαρία Ελένη (Μαριλένα), ιδ. Υπάλληλος
 11.  Καραπάλης Λεωνίδας, μουσικός παραγωγός – dj
 12.  Καρατζένη Χρυσούλα (Κρίστιαν), ελεύθερη επαγγελματίας
 13.  Κατσαρού Άννα, π. τοπική σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας
 14.  Κατσιφή Κωνσταντίνα, ιδιωτικός υπάλληλος
 15.  Κεραμιδάς Γεώργιος, Καθηγητής πληροφορικής, φυσικός
 16.  Κοπελούσος Χρήστος, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Αντιπρόεδρος Π.Π.Ι.Ε.Δ.
 17.  Κοσκολέτος Σωτήριος, Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Πολ. Μηχανικός Τ.Ε.-Μsc Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ)
 18.  Κουντούρη Δέσποινα, π. στέλεχος πολυεθνικής
 19.  Κουρτέσης Οδυσσέας, Οικονομολόγος
 20.  Κούσουλα Άννα, ιδιωτική υπάλληλος
 21.  Κουτσάκης Μιχαήλ, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού, π. δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας, π. αντιδήμαρχος Ν.Φ.-Ν.Χ., ελ. επαγγελματίας
 22.  Κριεκούκης Νικόλαος, Σύμβουλος Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας, μαθηματικός
 23.  Κρίκος Αθανάσιος (Νάσος), π. στέλεχος τραπεζικού ομίλου
 24.  Κωνσταντινίδης Αναστάσιος (Τάσος), Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Δικηγόρος
 25.  Λάλη Αθανασία (Νάνσυ), βοηθός μικροβιολόγου-κοσμετολόγος
 26.  Λέκκας Αθανάσιος (Θάνος), Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Αναπτυξιακής Πολιτικής, στέλεχος ΕΕΤΑΑ
 27.  Μισαηλίδου Σταυρούλα (Ρούλα),  ιδιωτική υπάλληλος
 28.  Μπερδέσης Σπυρίδων, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Δημ. Αστυνομίας, ελεύθερος επαγγελματίας
 29.  Μπίγαλης Κωσταντίνος, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, μουσικοσυνθέτης
 30.  Ντούρος Χρήστος, διευθ. στέλεχος εταιρειών, π. ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα ψηφιακής μετάβασης
 31.  Πλάτανος Ελευθέριος, π. δημοτικός σύμβουλος & γραμ. Δημ. συμβουλίου
 32.  Σαββιδάκη Αγγελική, Ψυχοεκπαιδεύτρια ειδικής αγωγής, σύμβουλος διατροφής
 33.  Σιμιγδαλάς Μιχαήλ, π. ποδοσφαιριστής ΑΕΚ, επιχειρηματίας
 34.  Σόγια Κωνσταντίνα, Εκπαιδευτικός
 35.  Σουρτζή Αγγελική, Σύμβουλος Τοπ. Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας, π. ταχυδρομική υπάλληλος
 36.  Τάφας Ηλίας, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ψηφιακής Μετάβασης, π. Αντιδήμαρχος, καθηγητής πληροφορικής
 37.  Τσιδήμας Βασίλειος, ελεύθερος επαγγελματίας
 38.  Τσίτος Χαράλαμπος, ελεύθερος επαγγελματίας
 39.  Τσολακίδης Δημήτριος, καθηγητής – γεωπόνος
 40. Φεσσά Αλεξία, Πολιτ. Μηχανικός
 41.  Χασιώτη Μαρία, Ιδιωτική Υπάλληλος
 42.  Χατζηδημητρίου Κυριακή (Σάντυ), διαφημίστρια
 43.  Χριστοφορίδου Αναστασία, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής του Βορ. Τομέα της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) Ζωή Ράπτη, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, η Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, Σοφία Αλυμάρα, η π. Υπουργός και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Κατερίνα Μπατζελή, ο πρόεδρος του Πράσινου Ταμείου Στάθης Σταθόπουλος, ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος της Ι.Μ. π. Τιμόθεος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Φ. –Ν.Χ. Δημήτρης Κανταρέλης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Πέτρου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Αθηναίων «Αθήνα είσαι εσύ» Παύλος Γερουλάνος, ο Αν. προέδρου και Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης, η πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας & Πολιτισμού της ΑΕΚ Χριστίνα Σούκερη, ο π. Γραμματέας Επικοινωνίας και υπ. Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Βλάχος, το μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο π. γραμματέας της Νομ. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ντούρος, ο Γραμματέας της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Ναρλής, ο π. γραμματέας της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Παπατσάκωνας, ο υπ. Βουλευτής της Ελ. Λύσης Νίκος Δευτεραίος, ο π. Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων Νίκος Σαράντης, ο π. Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δημήτρης Μουλιάτος, ο Πρόεδρος της Β’ βάθμιας ΣΧΕΠ Πάρις Βεντήρης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΝΦΝΧ Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, το μέλος του Δ.Σ. της «Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ» Κυριάκος Χήνας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας και εκατοντάδες πολίτες.

Τέλος, γραπτούς χαιρετισμούς απέστειλαν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Ευάγγελος Ασλανίδης. 

Ιστοσελίδα παράταξης: www.politonpoliteia.gr

E-mail: politwnpoliteia@gmail.com

Εργασίες Γήπεδο ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά” Νέα Φιλαδέλφεια

Εργασίες στα πάρκιν πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena πεζόδρομος Π.Κωνσταντίνου

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΕργασίες στα πάρκιν πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena πεζόδρομος Π.Κωνσταντίνου Εργασίες στα πάρκιν πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena πεζόδρομος Π.Κωνσταντίνου. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργασίες στα […]

Βίντεο από Opap Arena – Όλοι χέρια – Μόνο ΑΕΚ

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΒίντεο από Opap Arena – Όλοι χέρια – Μόνο ΑΕΚ Βίντεο από Opap Arena – Όλοι χέρια – Μόνο ΑΕΚ Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Group B του Europa League.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ Βίντεο από Opap Arena – Όλοι χέρια – Μόνο ΑΕΚ Εργασίες Γήπεδο […]

ΑΕΚ Ολυμπιακός 1-1 | Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Opap Arena

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email Print ΑΕΚ Ολυμπιακός 1-1 | Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Opap Arena ΑΕΚ Ολυμπιακός 1-1 | Εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Opap Arena. Oλοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024, στα 26280, αλλη εντελώς κατάσταση! ΔΕΙΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΔΩ ΑΕΚ Ολυμπιακός 1-1 | Εκπληκτική […]

ΑΕΚ Ολυμπιακός – Κιτρινόμαυρη η πλατεία 2 ώρες πριν την σέντρα του ντέρμπι

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email Print ΑΕΚ Ολυμπιακός – Κιτρινόμαυρη η πλατεία 2 ώρες πριν την σέντρα του ντέρμπι ΑΕΚ Ολυμπιακός – Κιτρινόμαυρη η πλατεία 2 ώρες πριν την σέντρα του ντέρμπι. Oλοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024, στα 26280, αλλη εντελώς κατάσταση! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ  ΕΡΓΑΣΙΕΣ […]

ΑΕΚ Ολυμπιακός – Ο Νόμος της Νέας Φιλαδέλφειας – Όταν χάνατε από την Δεκελείας

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΑΕΚ Ολυμπιακός – Ο Νόμος της Νέας Φιλαδέλφειας – Όταν χάνατε από την Δεκελείας ΑΕΚ Ολυμπιακός – Ο Νόμος της Νέας Φιλαδέλφειας – Όταν χάνατε από την Δεκελείας. Προϊστορία αγώνων του ντέρμπι. Oλοκλήρωση της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2023-2024, στα 26280, αλλη […]

Εργασίες και Βόλτα πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΕργασίες και Βόλτα πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες και Βόλτα πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργασίες και […]

ΑΕΚ Αντβέρπ | Παρακάμερα aekidea.org

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΑΕΚ Αντβέρπ | Παρακάμερα aekidea.org ΑΕΚ Αντβέρπ | Παρακάμερα aekidea.org. Τα στιγμιότυπα του εντος εδρας αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην βέλγικη ομάδα για τον επαναληπτικό του 1-0. ΑΕΚ Αντβέρπ 1-2 | Highlights ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ  ΑΕΚ Αντβέρπ | Παρακάμερα aekidea.org Εργασίες Γήπεδο ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά” Νέα […]

ΜΙΧΑΛΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ | ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΜΙΧΑΛΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ | ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ | ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ . Παντελονάτος Μάγκας και Ωραίος. Μια ζωή ΑΕΚΤΖΗΣ Μια ζωή Ελευσιναίος. Καλό Παράδεισο Μιχάλη Η […]

ΑΕΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Βίντεο μεσα απο την Opap Arena

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΑΕΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Βίντεο μεσα απο την Opap Arena ΑΕΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Βίντεο μεσα απο την Opap Arena . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. ΑΕΚ Ντιναμό Ζάγκρεμπ: […]

Συγκεντρώνεται ο κόσμος πέριξ Γηπέδου AEK Opap Arena ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΣυγκεντρώνεται ο κόσμος πέριξ Γηπέδου AEK Opap Arena ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό Συγκεντρώνεται ο κόσμος πέριξ Γηπέδου AEK Opap Arena ενόψει του αγώνα με την Ντιναμό . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η […]

Το γκράφιτι για τον αδικοχαμένο Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΤο γκράφιτι για τον αδικοχαμένο Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια Το γκράφιτι για τον αδικοχαμένο Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Παντελονάτος Μάγκας και Ωραίος. Μια ζωή ΑΕΚΤΖΗΣ Μια ζωή Ελευσιναίος. Καλό Παράδεισο Μιχάλη Η ΑΕΚ δεν θα σε ξεχάσει ποτέ. Το γκράφιτι για τον αδικοχαμένο Μιχάλη στη […]

Πένθος στην ΑΕΚ Μεσίστια η σημαία στο Γήπεδο Opap Arena

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΠένθος στην ΑΕΚ Μεσίστια η σημαία στο Γήπεδο Opap Arena Πένθος στην ΑΕΚ Μεσίστια η σημαία στο Γήπεδο Opap Arena Σε τραγωδία με έναν νεκρό και άγνωστο αριθμό τραυματιών εξελίχθηκαν τα πρωτοφανής αγριότητας επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ Opap Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια […]

Εγκλημα – Τραγωδία – Θλίψη – Ντροπή ….. | Βίντεο Ντοκουμέντο απο τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook0 Twitter Email PrintΕγκλημα – Τραγωδία – Θλίψη – Ντροπή ….. | Βίντεο Ντοκουμέντο απο τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια Εγκλημα – Τραγωδία – Θλίψη – Ντροπή ….. | Βίντεο Ντοκουμέντο απο τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια Σε τραγωδία με έναν νεκρό και άγνωστο αριθμό τραυματιών εξελίχθηκαν τα πρωτοφανής αγριότητας επεισόδια […]

Μετρό Νέα Φιλαδέλφεια – Επέκταση Γραμμής 4 | Παρουσίαση

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Μετρό Νέα Φιλαδέλφεια – Επέκταση Γραμμής 4 | Παρουσίαση Μετρό Νέα Φιλαδέλφεια – Επέκταση Γραμμής 4 | Παρουσίαση. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Το μεγάλο […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ […]

Δωρεά ένθερμου ενωσίτη 100 κάδων απορριμάτων και τεσσάρων καθισμάτων για τις ανάγκες της OPAP Arena

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Δωρεά ένθερμου ενωσίτη 100 κάδων απορριμάτων και τεσσάρων καθισμάτων για τις ανάγκες της OPAP Arena Δωρεά ένθερμου ενωσίτη 100 κάδων απορριμάτων και τεσσάρων καθισμάτων για τις ανάγκες της OPAP Arena. Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ […]

Την μόνιμη άδεια της πήρε και επίσημα η Opap Arena

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Την μόνιμη άδεια της πήρε και επίσημα η Opap Arena Την μόνιμη άδεια της πήρε και επίσημα η Opap Arena. Απο σήμερα η ΑΕΚ και το νέο της Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια αφου πέρασε ολα τα τεστ απο την αρμόδια επιτροπή απέκτησε πλέον […]

Ξεκίνησε η δεντροφύτευση στα παρτέρια επι της Καππαδοκίας – Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Ξεκίνησε η δεντροφύτευση στα παρτέρια επι της Καππαδοκίας – Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Ξεκίνησε η δεντροφύτευση στα παρτέρια επι της Καππαδοκίας – Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η […]

Αυτοψία Ασφαλτόστρωση πλάι της Π.Κωνσταντίνου Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Αυτοψία Ασφαλτόστρωση πλάι της Π.Κωνσταντίνου Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Αυτοψία Ασφαλτόστρωση πλάι της Π.Κωνσταντίνου Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ – Ασφαλτόστρωση επί της Π.Κωνσταντίνου

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ – Ασφαλτόστρωση επί της Π.Κωνσταντίνου Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ – Ασφαλτόστρωση επί της Π.Κωνσταντίνου. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργασίες πέριξ […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ – Προετοιμασία στα παρτέρια επι Καππαδοκίας για να φυτευτούν

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ – Προετοιμασία στα παρτέρια επι Καππαδοκίας για να φυτευτούν Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ – Προετοιμασία στα παρτέρια επι Καππαδοκίας για να φυτευτούν. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Γιώργος Αθανασιάδης και […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ […]

Παρουσίαση εργολαβίας της Εύδρομος

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Παρουσίαση εργολαβίας της Εύδρομος Παρουσίαση εργολαβίας της Εύδρομος . Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΑΕΚ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΕΙΤΕ […]

Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια

Κοινοποιήστε ... Facebook 0 Twitter Email Print Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια Εργασίες πέριξ Γηπέδου ΑΕΚ Opap Arena Νέα Φιλαδέλφεια. Μοναδικά καθημερινά πλάνα μεσα απο το web TV κανάλι μας aekidea.org , εδω που χτυπάει η καρδιά μας δυνατά απο τη Νέα Φιλαδέλφεια. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ […]