Βούρος: “Tον δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος στην “Αγια Σοφια”

Κοινοποιήστε ...

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας /  Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος μίλησε μπροστά στην κάμερα της Nova για  το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για το νέο γηπεδο της ΑΕΚ “Αγιά Σοφιά” , την καθυστέρηση που υπάρχει οπως πρώτοι σας ειχαμε αποκαλύψει μεσα απο το site μας με σχετικό άρθρο εδώ https://bit.ly/3tFFasI .

Η σχετική καθυστέρηση ολοκληρωσης των εργασιών στη Νέα Φιλαδελφεια και στο γηπεδο της ΑΕΚ οφείλεται σε καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους με τον Δημαρχο να αναφέρεται και στη συνάντηση που ειχε με τον Γιώργο Πατούλη για να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova 

“Από την πιο απλή κατασκευή, επισκευή, συντήρηση του οποιουδήποτε μικρού έργου, μιας οδοποιίας, σε όλες τις συμβάσεις υπάρχει πάντα ένα χρονοδιάγραμμα και μια απόκλιση, πόσο μάλλον σε ένα τόσο μεγάλο έργο όπως είναι αυτό του γηπέδου.

Η απόκλιση που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ μικρή σε χρονική διάρκεια και καλώς εχόντων των πραγμάτων και αν δεν παρουσιαστούν κάποια άλλα προβλήματα, όχι από πλευράς εργοταξίου, αλλά αντικειμενικά μιλώντας και βλέποντας την πρόοδο των εργασιών, πιστεύω ότι το δεύτερο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος, θεωρώ πως τον δεύτερο γύρο της επόμενης σεζόν θα τον παίξουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το γήπεδο καθ’εαυτό θα είναι έτοιμο πολύ πιο γρήγορα, αλλά θα παίξουν ρόλο και τα συνοδά έργα στην άδεια λειτουργίας του γηπέδου. Γι’ αυτά τρέχουμε και γι’ αυτά πιέζουμε και μάλιστα  την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση με τον κύριο Πατούλη στην Περιφέρεια όπου επισπεύσαμε και οι δύο πλευρές όλες τις διαδικασίες αυτές που συμμαχούν με αυτό το χρονοδιάγραμμα που σας είπα και έχουν να κάνουν και με την δεύτερη υπογειοποίηση”

Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*